Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leblokkoltam korábban egy hivatasosnal stressz miatt. Szüzesség elvételre mentem ,de nem jött össze a dolog. Most 5 év után újra próbálom. Nem tudom először erotikus masszőrhöz menjek vagy megint hivatasoshoz?
Rendes kapcsolatot azért nem akarok még mert félek ,hogy a lány nem fogadja el esetleg cikinek tartja.
26F
De 26 évesen szűz vagy? Mi a baj veled? Úgy értem, a külsőd nem elég sztenderd, vagy van valami régi gátlásod, amit képtelen vagy leküzdeni? Valami feldolgozatlan trauma, ilyesmi? Bocsi a kíváncsiskodásért, de azért ez nem épp szokványos, és valahogy nehéz is elképzelnem, hogy ha nincs semmi gond veled, akkor hogy nem feküdtél még le senkivel.
Ráadásul ugye egyszer már megpróbáltad, aztán vártál 5 évet... a legjobb huszas éveidben. Mit csináltál ez alatt az 5 év alatt? Hogy nem jött össze egy lány sem? (Vagy pasi, bocs, nem tudom, mi a helyzet.) Túl magasra teszed a mércét? Szerintem itt anonim módon bevallhatod, ha így van, nincs igazi következménye, ha kitárgyaljuk veled ezeket, de tényleg nem ártana kideríteni, hol a gubanc, különben az ilyen masszázsok meg szüzességelvevő k.rvanénik sem fognak érdemben segíteni, max technikai oldalról, de csajozásban (pasizásban) nem leszel jobb ettől, és rá fogsz szokni, hogy inkább fizetsz a szexért, ami marha kényelmes, de igen magányossá fog tenni. Meg kéne ezt előznöd szerintem azzal, hogy valódi kapcsolatot létesítesz.
Amúgy a csajoknak még imponálna is a dolog, tök cuki egy félénk, huszas srác :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!