Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap voltam erotikus masszázson,és a lány nagyon megtetszett nekem. Most is hiányolom,ha legközelebb megyek hozzá nem lenne kellemetlen neki ha randizni hívnám?
Nem fog elmenni veled kedves kérdező. Szerinted hányan hívják randira hetente?
Neki ez megszokott lesz. Szimplán nemet mond.
Őszintén téged fog hülyének nézni, mint a szűz fiú aki beleszeret a ribibe.
Ha van esze lehúz anyagilag ahogy tud.
Naponta legalább öt embert kényeztet, erre az egyik randizni akar vele +pénz.
Ezeken az embereknek nincsenek már olyan érzelmeink hogy egy randi izgalomba hozza. Tovább szaladva, biztosítod neki a stabil anyagi hátteret vagy nem. Neki ennyi egy randi.
én azért megpróbálnám a helyedben, nincs vesztenivalód.
menj el legközelebb és próbálja meg dumálgatni is vele, legyél személyesebb, mondj el magadról 1-2 dolgot, mutass érdeklődést a személye felé - hátha van valami közös pont.
én nem hívnám feltétlen a 2. alkalmon randira, hanem akkor, ha már érzel valami érdeklődést, hogy de ha nemet mond, akkor is mit veszítesz: megpróbáltad nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!