Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam a barátnőmnek, hogy egyszer voltam prostinál még 19 évesen? 31 F
Figyelt kérdés
Fiatal voltam és akkoriban futotta rá diákmunkából.2023. jan. 27. 19:06
11/19 anonim válasza:
Mi a náthás f@szért mondanád el, amikor még csak nem is kérdezte !? Normális vagy vazze? Mindenkinek meg van a keresztje, de van aki még ácsol is magának. Ne légy hülye...
12/19 anonim válasza:
Volt ilyen kérdés? Nem mondanám el.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld mindenkinek.
2023. jan. 27. 21:41
14/19 anonim válasza:
Majd ha szakitani akarsz vele, akkor mondd el, hogy egy idöben rendszeresen jártál 4...5 prostihoz. Mindegyiknek megvolt az elönye. Az egyik szép volt, a másik bevállalos, a harmadik olcso, a negyedik szopogép, az ötödik gyakran beszervezett maga mellé még egy leszbi csajt a találkozásokra.
15/19 anonim válasza:
Bevalljam??
Mint egy igazi csicska úgy beszélsz.
16/19 A kérdező kommentje:
Nincsen köztünk csicska, ezt mindenki tudja
2023. jan. 28. 11:10
17/19 anonim válasza:
Én személy szerint biztosan nem, de sok nő tuti kiakadna tőle. Szerintem hallgass addig amíg konkrétan erre valaha rá nem kérdez, akkor meg ne hazudj.
19/19 anonim válasza:
Sok pasi megfordul élete soràn ilyen hölgyeknél, még ilyanok is akikről nem is gondolnád. A csajokat meg a koleszba dugjàk szét tini korukban egyikkel sincs probléma nem kell a múltat szóba hozni ennyi a titok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!