Mennyire gáz, ha egy barátom bevallja a barátnőmnek, hogy tetszik neki?
Te egy srác vagy és van barátnőd, akinek az egyik haverod bevallja, hogy tetszik neki (mármint a lány a havernak tetszik), ugye? Hátizé, szerintem az egy dolog, ha szépnek/csinosnak tartja, amiatt nem kéne felkapni a vizet, hát nyilván azért vereget hátba téged a haverod, hogy "jó csajjal jöttél össze, ez a beszéd, pajti", és nem azt mondja, hogy "hát haver, ezt gondold át még egyszer, se nem szép, se nem csinos, és buta mint egy darab föld...". Szóval ennek szerintem valamilyen szinten örülni lehet.
De ha arról van szó, hogy konkrétan tetszik neki a csaj és úgymond akarna tőle valamit, hát, az úgy nem annyira okés szerintem sem... talán beszélj a sráccal ez esetben?
az utolsóval egyetértek, én is eléggé kiakadnék hasonló helyzetben, inkább meg is szakítanám a barátságot az illetővel. bár ez attól függ, hogy milyen szinten/módon tetszik neki. ha csak úgy hogy "de szép lányt szedtél össze haver, büszke vagyok rád, nekem is elkéne egy hasonló csinos leányzó", az teljesen oké, egy csomószor átéltem már ezt a barátom haverjaival. aki többet akar a lánytól, az úgyis feltűnik.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!