Mért van az hogy ha nekem tetszik egy fiú akor az összes lány barátnömnek tetszik? 😬
mert ha neked tetszik látják hogy neked kell a szemeden keresztül,ezért már azt mondják magukban hogy "hmm ez lehet nem is olyan rossz én is összejönnék vele"
figyelj arra ha kiszemelsz magadnak 1 fiút ne lásák a barátnőid a szemed.
Ez nem más mint kollektív egymásra kattanás plusz egyéniség nélküliség.
Ha neked tetszik egy fiú akkor a barátnőd rákattan a te ízlésedre és elkezd neki is tetszeni. Utánoz téged meg az ízlésvilágodat. Ezzel párhuzamosan megszűnik az ő saját egyénisége -ha van neki egyáltalán- mert nem a saját ízlésének megfelelő fiú tetszik neki.
Magyarul utánozó majom.
De nagyon sokan így vannak ezzel másban is, én például egy nem túl nagy városban laktam sokáig és rengeteg autóból mászkált kettő. Tehát az egyik hülye meglátta a másik autóját és vett egy ugyanolyat, még a civil rendőrautóból is vett valaki egy ugyanolyat. És ezt felnőtt emberek csinálják, nem tudják merre vannak arccal csak annyi telik tőlük hogy leutánozzák a másikat, bolondok szegények.
Ugyanez az alapja mikor valaki átoperáltatja az arcát mert hasonlítani akar valamelyik sztárra vagy egyéb féregre.
Az emberek nagy részének nincs saját egyénisége és elfelejtettek felnőni mert ugye a gyerekeknél természetes hogy utánozzák a felnőtteket, aztán szerencsétlen gyerek felnő és ugyanugy tovább utánozza a többi hülyét mert csak a teste nőtt fel.
Az egyéniségét mindenkinek magának kell kialakítania a saját egyedi tulajdonságainak megfelelően. A barátnőid ilyesmire nem fecsérlik az időt úgy látom.
Tudod.. mivan, ha a barátnőd ezt gondolja:
- ez nem igaz, hogy már nekik is tetszik az alfahím.. én voltam az első!!
Remélem érted, nálunk ez így megy :D mármint a többi lánynál.. én nem szeretek senkit se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!