Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 alatti srácok ti mertek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 alatti srácok ti mertek kiadni arckép mellé test és farok képet?

Figyelt kérdés
ÉN mindig félek kiadni. Pedig sok csaj kéri. Addig nem ad intimet, stb míg nem kap. Ti hogy kezelitek ezt?
2023. jan. 27. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Segítek barátom. A NŐK arcképet kérnek amin a szemed is látszik. Aki farokképet kér tőled a neten ott 99%-a biztos lehetsz hogy egy meleg pasi lesz a túloldalon. Sőt ha farokképet küldesz akkor a nők 99%-a ki fog automatikusan offolni (de lehet magasabb arány).

Elég sokat ismerkedtem a netről, 0.0 db farokképet küldtem (nincs is és nem is lesz), soha nem is kérték akikkel találkoztam.

2023. jan. 27. 11:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne??

Akinek arca van, általában nemiszerve is van.

2023. jan. 27. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a 11-es véleményét. A nők 90%-ban Nem kérnek farokképet, főleg nem az aki komolyan is gondolja az ismerkedést. Arcképet viszont igen, mert az számít igazán. A farokkép is olyan, hogy hozzá társított ember nélkül semmit sem ér és a fényképen simám lehet, hogy jobban néz ki mint élőben.

Én sem küldök magamról meztelen képet senkinek, mert nem akarom viszont látni sehol.

2023. jan. 27. 12:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és kérek. De nem komolyat keresek hanem szexet. Tehát ne mossuk össze a dolgokat. Aki kapcsoaltot keres tuti nem kér farok képet mert nem férne bele. De aki csak szexet mint én. Igen. Sőt testről is. Mert csak SZEX!
2023. jan. 28. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!