Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 alatti srácok ti mertek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 alatti srácok ti mertek kiadni arckép mellé test és farok képet?

Figyelt kérdés
ÉN mindig félek kiadni. Pedig sok csaj kéri. Addig nem ad intimet, stb míg nem kap. Ti hogy kezelitek ezt?
2023. jan. 27. 10:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran kaptam már itt arc fotót és intim képet is. :) L
2023. jan. 27. 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megmutatom. Nincs benne semmi titok. Úgy se kerül fel sehova mert nem vok celeb meg ilyesmi. Meg jó a farkam nem titok.
2023. jan. 27. 10:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha kérik igen.

Nem vagyok szégyellős és alapvetően a szex kapcsolat a cél.

2023. jan. 27. 10:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ha ismerkedni akar egy srác ezt alapnak tekintem. Volt aki emiatt lek-rvázott, de azt mondom, hogy fontos. Láttam élőben olyan farkat amit nem akartam megfogni se, nem hogy mást csinálni vele. Jobb előre tudni mi vár. Mint hogy majd élőben lássam, hogy fitymaszűkületes pl. Meglepően sok fitymaszűkületes fiú van, mert nekem többhöz is volt szerencsém. Nem szerelmet keresek csak élvezetet, de akkor igen is szívem joga válogatni.
2023. jan. 27. 10:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Csajként írok, mert szerintem nem látod át a dolgot.

HA egy srác szexelni akar velem, akkor ezt merje bevállalni. És ha ő akar ilyen képet megértem, de nem adom ki. Szerintem egy férfinek nem égő de egy csajnak igen. Ha ezt elfogadja van esélye. Ha nem így járt. Egy srácnak sose lesz az hogy elmondják emiatt mindennek. Egy csajnak ha kikerül a képe máris más a megítélés. Ne parázz. Légy bátor. Aki ettől parázik az az ágyban se mer majd semmit.

2023. jan. 27. 10:13
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Ja és amúgy szerintem pont a 25 alatti korosztály az izgalmas az ágyban, mert még bátrak.
2023. jan. 27. 10:16
 7/14 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Én csak akkor küldtem annó ha már volt egy bizalmi szint, és kölcsönösen ment a dolog. Nekem fontos volt, hogy szimpatikusak legyünk egymásnak, és legyen egy alap emberi tisztelet meg akkor is, ha csak szexről volt szó alapvetően.
2023. jan. 27. 10:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag lezüllesztették a csimpánzok szintjére az ismerkedést.

Pöcsképet küldenek. itt tartanak szellemileg. :D

Sohasem küldtem nőnek ilyet. amelyik meg ezt akarja, az komolyanvehetetlen.

2023. jan. 27. 10:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8#

Osztom a véleményed!

2023. jan. 27. 10:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően olyannak adok ki úgy képet akiben már meg bìzok és nem fogom visszalátni a fotómat egy weboldalon sem. Nem a testem szégyelném hanem a velejáróját hogy intim fotók keringenek rólam a neten, esetleg az ismerőseim meglátják és leìrnak engem mondjuk
2023. jan. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!