Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már ilyen vagy ehhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben? Helyre tudtátok hozni?

Figyelt kérdés

Előre szólok hogy kicsit hosszú!

A párom és én több mint 3 éve vagyunk együtt.

Jól kijövünk egymással.De a szex...

A kapcsolatunk elején egész jól ment, hetente többször is volt.

Mára már örülhetek ha hente/kéthetente van egy.

De ez még nem minden.

Egy panelben lakunk már 2 éve.

Mióta itt vagyunk, 3 pár is lakott itt mellettünk és néha nagyon rossz hallgatni hogy a szomszédban mekkorákat "hancúroznak".

Én meg ilyenkor aludni se tudok.

Csak az jár a fejemben hogy miért?

Engem miért foszt meg ettől a párom?Odaadó, figyelmes, önzetlen vagyok az ágyban és nem vagyok durva sem.

Nem csak érezni, de látni is hogy szinte minden alkalommal elélvez.

Megszoktam kérdezni mit szeretne.Tudni kell hogy nagyon szereti ha kinyalom.

Nem gond, jó látni mennyire élvezi és hogy mennyire szeret így elmenni.Ráadásul én is szeretem csinálni neki.

Viszonzás??

Egyáltalán nem várok tőle ilyet.Ő kb fél éve nem csinálta nekem orálisan.Pedig tudja mennyire szeretem.

Tiszteletben tartom és nem erőltetem semmi olyanra amit nem akar.

De ugyanígy ujjal is el tudom juttatni a csúcsra.

Szóval nem értem.Van hogy hetekig is elvan nélküle, én meg csak kínlódok, és sokszor csodálkozik miért nem akarok együtt fürödni vele.Miért???Hiszen akkor is csak nekem rossz.Hiába kívánom és teszek meg mindent azért hogy élvezze,

jó ha 2 hét alatt egyszer szeretkezünk. :(

Akkor is néha úgy érzem, csak miattam/értem csinálja.

Mielőtt azt tanácsolnátok hogy beszéljek vele, már megvolt.

Havonta felhozódik ez a téma és mindig csak ígéreteket kapok.

Ma úgy volt hogy szánunk időt egymásra.

Már teljesen rá voltam kattanva mikor célzott rá hogy fáradt. :(

Szóval ma este megint hoppon maradtam és pluszba még a szomszéd csajt is hallgathattam hogy mekkorákat nyög és milyeneket csattog neki....

Szeret a párom, ez biztos és én is nagyon szeretem őt.

De nem tudom miért csinálja ezt velem. :(

Megfoszt az egyik legjobb dologtól.

2023. jan. 26. 23:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
#19 ha tudtam volna.. na de már okosabb vagyok
2023. jan. 28. 13:43
 22/28 A kérdező kommentje:

A párom múltja nem rózsás.Inkább szomorú. :(

Mikor megismerkedtünk is eléggé maga alatt volt.Összetört volt és látszott rajta hogy nagy szeretethiányban szenved.Erős nő aki egyedül is boldogul.De mint mindenki, ő is vágyott arra hogy szeressék.

A mai napig van mikor megjegyzi hogy én milyen gyengéden érek hozá.

Biztos vagyok benne hogy nem úgy bántak vele ahogy azt megérdemelte volna.Látszik rajta.A mai napig. :(

Én hiába tisztelem, becsülöm, nem bántom, szeretgetem és hiába vagyok gyengéd vele, hiába segítem, támogatom, a régi sebeket ez sem tudja teljesen begyógyítani.

Szerintem szex téren is lehettek rossz élményei amiről még csak beszélni sem akar.

Láttam rajta az elejétől kezdve.Épp ezért voltam vele türelmes, gyengéd, figyelmes...mindig kértem hogy bármi olyan van, szóljon és leállunk.Nem erőltetem semmi olyanra amit nem szeretne.Odafigyelek rá hogy ne fájjon neki.Tényleg próbálok neki mindent megadni az ágyban.Nagyon élvezi ha nyalom de hogy is mondjam...sose kért meg rá.Mintha csak az lenne a fontos hogy nekem jó legyen, és ez neki természetes.

(Remélem érthető)

Mára azért ez valamennyire javult.

Ha nem is mindig mondja/kéri, de a mosolya elárulja hogy azt szeretné ha odalent kényeztetném.Persze van olyan is mikor semmi mást nem akar minthogy szeretkezzünk.Van mikor meglepően heves és csak (csúnyán szólva) kefélni akar.

Ezekre is figyelek és próbálok mindent megadni neki amire vágyik.

Többször volt úgy hogy csak ő ment el mert van hogy annyira érzékenyé válik a csiklója élvezés után, vagy olyan gyorsan szűkül hogy nem tudjuk folytatni.

Ilyenkor se várom el hogy rajtam segítsen(persze nem akar kielégületlenül hagyni, de nem várok el semmit).Hagyom pihenni.Olyan édes mikor élvezés után kisimulva pihen. :)

De mégis van ilyen időszak hogy hetekig is elvan nélküle.

Ráadásul nem is látom rajta hogy hiányozna neki.

Persze sokszor betudható annak hogy fáradt.De mikor a szabadnapján segítek neki és azon vagyok hogy este ne legyen kimerült, fáradt, és visszautasít, akkor nem tudom mit gondoljak. :/

Szóval azt nem hinném hogy másik férfi van a háttérben.Arról azért tudnék.

Mi egymás telefonját se dugdossuk egymás elől.Nem szoktunk kutakodni a másikéba mert felesleges.

De tényleg.Ha más valaki állna a háttérben, arról tudnék.

Inkább lehet az hogy már egyre kevésbé kívánja a szexet, vagy a régi dolgok lehetnek rá hatással, vagy egyszerűen csak nem kíván már, megunt. :(

Nem tudom.

De engem ezzel néha teljesen összezavar.

Talán most már nektek is jobban átlátható az egész, és megértitek miért állnék ki akkor is mellette, ha kiderülne hogy valóban nem igényli már a szexet.

Hogy inkább lemondok róla, de nem hagyom el.Nem ezt érdemli.

Kicsit nehéz volt összeszedni a gondolataimait.Remélem azért átlátható, és elnézitek ha elkövettem néhány helyesírási hibát. :)

2023. jan. 29. 07:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik számomra, hogy mindent megteszel, szereted. Ha úgy érzed, hogy ő is viszont szeret és ragaszkodik hozzád, és ezt az igénybeli különbséget tulajdonképpen el tudod viselni, akkor nincs okod elhagyni.
2023. jan. 29. 07:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint sok lelki gát van benne, ezeket fel kellene oldani, jobban ki kellene nyílnia. Ha trauma érte, az nem megoldás hogy többet nem beszél róla. Ha kell akár szakemberrel. Ebbe az irányba kellene keresni a megoldást.
2023. jan. 29. 08:11
 25/28 anonim ***** válasza:
24.-el értek egyet én is. :)
2023. jan. 29. 10:14
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
5ös vagyok. Szimpatikus, szép a kapcsolatotok. Nekem az is megfordult a fejemben, hogy nem csak "lustaságról" van-e, szó a barátnőd részéről? De gyanus, hogy a bántások miatt is van benne gát. Pont abban az időszakban vagytok, amikor már nagyon nagy a harmónia köztetek, full bizalom. Ilyenkor bele lehet kényelmesedni a dolgokba. De szerintem amúgy jó, hogy szeretnél a saját boldogságodért tenni, nem csak az övét lesni, mert a kapcsolatotok csak úgy működhet jól, ha mind a kettőtök érzi, hogy fontos a másik számára a másik ember boldogsága is.
2023. jan. 29. 18:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Erre vannak a szexuálpszichológusok meg párterapeuták.

Az már rajtatok múlik, hogy felkerestek-e egyet vagy lassan de biztosan vége lesz.

43 F

2023. jan. 29. 19:27
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Továbbra is türelmes leszek vele és odafigyelek rá.

Szinte mindig mindet megbeszélünk, meg tudunk beszélni, és ha szükségét érezzük, fel fogunk keresni egy szakembert.

2023. jan. 29. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!