Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben? Helyre tudtátok hozni?
Előre szólok hogy kicsit hosszú!
A párom és én több mint 3 éve vagyunk együtt.
Jól kijövünk egymással.De a szex...
A kapcsolatunk elején egész jól ment, hetente többször is volt.
Mára már örülhetek ha hente/kéthetente van egy.
De ez még nem minden.
Egy panelben lakunk már 2 éve.
Mióta itt vagyunk, 3 pár is lakott itt mellettünk és néha nagyon rossz hallgatni hogy a szomszédban mekkorákat "hancúroznak".
Én meg ilyenkor aludni se tudok.
Csak az jár a fejemben hogy miért?
Engem miért foszt meg ettől a párom?Odaadó, figyelmes, önzetlen vagyok az ágyban és nem vagyok durva sem.
Nem csak érezni, de látni is hogy szinte minden alkalommal elélvez.
Megszoktam kérdezni mit szeretne.Tudni kell hogy nagyon szereti ha kinyalom.
Nem gond, jó látni mennyire élvezi és hogy mennyire szeret így elmenni.Ráadásul én is szeretem csinálni neki.
Viszonzás??
Egyáltalán nem várok tőle ilyet.Ő kb fél éve nem csinálta nekem orálisan.Pedig tudja mennyire szeretem.
Tiszteletben tartom és nem erőltetem semmi olyanra amit nem akar.
De ugyanígy ujjal is el tudom juttatni a csúcsra.
Szóval nem értem.Van hogy hetekig is elvan nélküle, én meg csak kínlódok, és sokszor csodálkozik miért nem akarok együtt fürödni vele.Miért???Hiszen akkor is csak nekem rossz.Hiába kívánom és teszek meg mindent azért hogy élvezze,
jó ha 2 hét alatt egyszer szeretkezünk. :(
Akkor is néha úgy érzem, csak miattam/értem csinálja.
Mielőtt azt tanácsolnátok hogy beszéljek vele, már megvolt.
Havonta felhozódik ez a téma és mindig csak ígéreteket kapok.
Ma úgy volt hogy szánunk időt egymásra.
Már teljesen rá voltam kattanva mikor célzott rá hogy fáradt. :(
Szóval ma este megint hoppon maradtam és pluszba még a szomszéd csajt is hallgathattam hogy mekkorákat nyög és milyeneket csattog neki....
Szeret a párom, ez biztos és én is nagyon szeretem őt.
De nem tudom miért csinálja ezt velem. :(
Megfoszt az egyik legjobb dologtól.
Köszönöm a válaszokat!
#5-ös!
Köszönöm a válaszod.Nagyon jó dolgokat írtál.Tényleg.
Viszont ezek többségével rendszeresen próbálkozok/próbálkoztam nála.
Nagyon ritka az mikor tényleg nem tud ellenállni és benne van.
Általában 2 hét után.De akkor se mindig, annit kapok hogy: "majd holnap".
Ráadásul az egész kapcsolatunkat nézve, 90%-ban én kezdeményezek.
Nem az a kezdeményezős típus, pedig ügyesen tud kezdeményezni.
1 éve még bevált az ha olvasás közben odabújok mellé, elkezdem simogatni az arcát, nyakát, hasát, és végül megállok a puncijánál és gyengéden dörzsölöm, izgatom.
Van hogy mikor kiszáll a kádból vagy a tusból, segítek neki megtörölközni, kérdés nélkül letérdelek elé és benyalok neki.
Jópárszor ez is bevált.
Alig várta hogy folytassuk a szobában.
De az utóbbi időkben már ezek sem használnak.
Szóval egy olyan embernek ez tökéletes tanács aki nem, vagy csak ritkán próbálkozik.
De őszintén, nálam ezzel nincs baj.
Nem értem miért változott meg ennyire.
Olyan mintha már nem igényelné a szexet.
Ha pedig tényleg ez van, akkor tényleg minden hiába. :(
Szed fogamzásgátlót? Az is meg tudja ölni a libidót.
Más téren igazi nőként kezeled?
Tudom ennek nincs köze a szexhez közvetlenül, de ha a tenyereden hordozod, szülinapján-névnapján elviszed vacsizni vagy kap egy virágot, magyarul oda figyelsz rá, sokat tud segíteni abban, hogy évek elteltével is megmaradjon a tűz egy kapcsolatban.
9.-el értek egyet. A fogamzásgátló egy méreg. De igazából minden téren, nem csak a libidót öli meg de a normális ciklust is megszünteti és egy hormonális ciklussal helyettesíti.
A nőként kezelés. Igen. Lehet hogy szexuálisan oké vagy vele, de az életben hogy vagytok? Hogy viselkedsz vele? Nőnek érzi magát?
Mondjuk még arra is lehet gondolni, hogy más a libidótok. Bár először a lelki részét kellene vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!