Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, voltatok már hasonló helyzetben? L
Nagyon bejön nővérem férje, iszonyúan izgat szexuálisan.
Párszor már szexeltem is vele álmomban, olyankor arra ébredtem, hogy jól eláztattam a bugyimat.
Aki volt már hasonló helyzetben, attól kérdezném: hogyan tudnám elnyomni ezt az érzést?
Sportolj, foglald el magad.
Nekem a hülye depimre mindig ezt mondták, és azt mondtam baromság. Aztán elkezdtem úszni. Azóta minden jobb.
Szóval találj magadnak 1-2-3 elfoglaltságot, míg eléggé lekötöd magad. Úgyis lesz valaki, akivel összefutsz csajként egyiken, valami pasival, aztán jól felszedeted magad vele és megvan oldva.
Egy kapcsolatra a legveszélyesebb személyek: a legjobb barátnő, a titkárnő (kolleganő) és a hugica :D (na meg az anyós, de más okból)
Ha kontrollálni akarod az érzést, akkor először tudd meg miért van, mi az ami különösen megfog benne, mi az ami vonz. Ismerd meg saját magad - és utána az életben (nem a nővéred férje személyében) már tudni fogod mit keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!