Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is hasonló helyzetben?
Nincsenek barátaim, nincs barátnőm! Mindenki aki tehette lekörözött az életben egzisztenciálisan, szellemileg, testileg.
Még a legutolsó szürke kisegérnek is asz osztályból van élettársa csak nekem nincs.
a szexről meg nem is beszélve az nekem tök tudományos fantasztikum, fantazmagória hogy velem megtörténik.
Nem gyanús ez egy kicsit. Ennyire nem lehetek béna...
2-es mi az hogy gyík a stílusom? Ha ilyen akkor ilyen...
3-as most jöttem fel ide nem rég.
Nincs reális énképed, arról nem is beszélve hogy a világról alkotott képed is torz.
Versenyezni akarsz másokkal ahelyett hogy önmagad győznéd le és nem első akarnál lenni hanem boldog.
"mi az hogy gyík a stílusom? Ha ilyen akkor ilyen..."
Tudod, kérdező, mindenkit valamiért szeretünk. Valamilyen tulajdonságáért, jó esetben tulajdonságaiért. Bennünket is ezekért szeretnek, már ha szeretnek. Ha nincs szerethető tulajdonságunk, akkor természetesen hiába várjuk, hogy valaki majd megszeret, nem fog megtörténni. Jobb, ha magunkba nézünk, megvizsgáljuk, mitől lehetnénk jobb emberek, szerethetőbb partnerek. Még jobb, ha van valaki, aki tükröt tart elénk, mert a sajátunké MINDIG (!) torzít. Főleg fiatal korban.
Szóval nyugodtan hallgass 2-re, mert hidd el, tisztábban lát téged, mint te saját magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!