Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A páromnak van egy fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy fura fétise szerintetek támogassam benne? N

Figyelt kérdés
Alapvetően minden oké a szexuális életünkkel de őt izgatja ha valaki olyan látja őt meztelenül akinek nem kéne. Pl. egy bnőm vagy anyum. Ilyenek. :D Engem ez alapvetően nem zavar mert közösen játszunk utána úgy is. Talán nekem is tetszik hogy ezt szereti csinálni. Élesben meg még csak annyi volt hogy képet küldtem valakinek ahol látszik az intim része. De mivel nem túl gyakori dolog ezért gondoltam mást is megkérdezek erről.

2023. jan. 26. 09:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
74%
Az én csajomat is nagyon izgatja, hogy nyaranta szexeljünk az esti Balaton parton, vagy csak szopjon, de furcsa módon attól meg nagyon fél, hogy meglássa valaki ezt a nyilvános tevékenységünket, kicsit érthetetlen is nekem ez így ...
2023. jan. 27. 08:35
 32/35 anonim ***** válasza:
85%
Menjetek nudista strandra
2023. jan. 27. 08:37
 33/35 anonim ***** válasza:
80%

#31-es

A szopást sokkal könnyebb egy idegennek észre venni,mint azt,hogy rajta fekszel a csajodon.Amúgy hiába mennétek a nudistára,ott nyíltan nem lehet szexelni.

2023. jan. 27. 09:47
 34/35 anonim ***** válasza:
96%
nekem tetszene ha egy barátnőm pasija ilyen lenne, és engem is beavatnának ebbe.
2023. jan. 27. 15:07
 35/35 anonim ***** válasza:
93%
Nálam volt olyan huncutság hogy izgatott ha meglátott a barátnőm negyvenes anyukája a lányával de azt hiszem tetszett neki is a dolog mert attól fogva fürdőruciban flangált még a konyhában is. :-)
2023. jan. 28. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!