Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A páromnak van egy fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy fura fétise szerintetek támogassam benne? N

Figyelt kérdés
Alapvetően minden oké a szexuális életünkkel de őt izgatja ha valaki olyan látja őt meztelenül akinek nem kéne. Pl. egy bnőm vagy anyum. Ilyenek. :D Engem ez alapvetően nem zavar mert közösen játszunk utána úgy is. Talán nekem is tetszik hogy ezt szereti csinálni. Élesben meg még csak annyi volt hogy képet küldtem valakinek ahol látszik az intim része. De mivel nem túl gyakori dolog ezért gondoltam mást is megkérdezek erről.

2023. jan. 26. 09:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
szerintem próbálja ki a meztelen jógát, utána neked és néhány barátnődnek közösen mutassa be, mit tanult.
2023. jan. 26. 11:41
 12/35 anonim ***** válasza:
25%

Ez durva, már szerintem is.

Az én párom már akkor egy picit ideges lesz, ha hallja hogy hall minket valaki. Bár én így szeretem őt, hogy picit szégyenlős. ❤️

2023. jan. 26. 11:45
 13/35 anonim ***** válasza:
37%
Még két év és a parkokban fog rohangászni mutogatni magát.
2023. jan. 26. 12:12
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
Támogasd, persze, de ha élőben akarja kivitelezni, akkor azért nem ártana előtte az érintettet is beavatni. És van egy olyan érzésem, hogy a barátnőid vagy anyukád ebben nem lennének benne. 😄
2023. jan. 26. 12:58
 15/35 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem akarod, hogy félre lépjen, támogasd, és szexelj vele sokat nagyon.
2023. jan. 26. 13:01
 16/35 anonim ***** válasza:
43%
Én nem támogatnám.
2023. jan. 26. 13:02
 17/35 anonim ***** válasza:
97%
Exhibicionizmusnak hívják, nem olyan ritka hajlam, és nők körében jóval elfogadottabb, mint férfiak körében.
2023. jan. 26. 14:00
 18/35 anonim ***** válasza:
97%

A lényeg (mint minden kevésbé szokványos hajlamnál), hogy az ember úgy élje meg, amivel még nem árt másoknak. Engem is izgat, amikor mások kicsit többet látnak belőlem (és a páromból), mint amennyi szokványos, de maradok a "belefér" kategóriánál, pl átlagosnál lengébb öltözék - semmi durva határátlépés, mint mondjuk felbukkanni valaki előtt meztelenül.

A másik lehetőség, hogy gyakrabban szexeltek a szabadban olyan félreeső helyeken, ahol bár elvileg bárki megláthat, gyakorlatilag viszont csekély rá az esély, így az izgató érzés megmarad, de bajotok nem fog származni belőle.

2023. jan. 26. 14:05
 19/35 anonim ***** válasza:
96%

Érdekes dolog ez a meztelenség.

Gyerekkoromban nagyon-nagyon prűden voltam nevelve, aztán egy nudista nyár teljesen megfordított bennem mindent. Imádok meztelenül lenni itthon, és ahol lehet, és a párom is hasonlóan "szégyentelen". Nem akarjuk a nézeteinket másra erőltetni, de ha (nyáron) hozzánk jönnek, akkor bizony nekik is vetkőzni kell (vagy ne jöjjenek). Érdekes, hogy aki átesik az első 5 perc "kínjain", azokat utána már egyáltalán nem zavarja a meztelenség, sőt: ha legközelebb jönnek kérés nélkül dobják le a ruhájukat. A gyerekeink is ebben a szellemben lettek nevelve, és olyan természetesnek találják, mint hogy reggel fel kel a Nap.

2023. jan. 26. 15:11
 20/35 anonim ***** válasza:
92%
#19: Ez tök jó dolog, csakhogy a kérdező esetében nem erről van szó, ugyanis a párja szexuális izgalmat érez közben, ami nagyon nem összeegyeztethető a naturizmus elveivel.
2023. jan. 26. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!