Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van egy fura fétise szerintetek támogassam benne? N
#20-as.
Tedd félre az elveidet és vizsgáljad felül őket.Miért baj az,ha valaki ilyen szituációban szexuális izgalmat érez?Ez is természetes érzés,mint az éhség,szomjúság.Nem erőszakról szól.
A szégyenlősség nem természetes. Az egy belenevelt reakció.
Attól még tudnia kell, hogy a magamutogatással kellemetlen helyzetbe hozhat vagy egyenesen bántalmazhat másokat, ezért azt feltétlenül kerülnie kell.
"A naturizmus a természetességről szól, nem a szexualitásról."
éppen ezért ellentmondás, hogy takargatnivalóvá tesz egy teljesen természetes jelenséget. az meg a másik, hogy nem csak szexuális izgalom okozhat merevedést.
#24-es
Egyetértünk.A szégyenlősség természetesen nem természetes.Arra van ötleted,hogy egy spontán merevedéssel mit lehet kezdeni? Akármilyen szituációban.Sztem vagy szégyenlősködsz,vagy takargatod magad,elfordulsz,stb. Te mit tennél?Én nem fordulnék el.Bocsánatot kérnék..
Én feltétlenül bele egyeznék,hogy más is lásson bennünket.Ha,ezt megtagadod tőle,akkor máshol csinálja titokban,úgy,hogy te nem fogsz tudni róla.Ez volt nálunk is,de az én nejem sem nagyon tiltakozott egy idő után.Őt is izgatta a dolog.Mi pl. simán levetkőzünk a család tagok előtt.Idegenek előtt,csak,ha indokolt és úgy adódik.De,már volt olyan is,hogy amikor szeretkeztünk,a barátnője is ott volt mellettünk.El tudtuk engedni magunkat.Olyan is volt,hogy a tesóm is ott volt.Mindkettőnket fel dobott,hogy ott van egy kívül álló és néz bennünket.Ha őket nem zavarja,akkor ebbe nem lehet bele szólni.Engem ez nagyon fel dob és még keményebb leszek.Tudom,hogy a nézőket is fel izgatja.(még az is lehet,hogy közben maszturbálnak).Ezt később meg is beszéltük.A nejemet is ez a szitu felizgatja.Azzal se törődj,hogy az anyud olyankor meglátja.Az anyósom is egyszer ránk nyitott.Igaz,hogy volt rajtunk egy vékony pléd,de teljesen egyértelmű volt a dolog.Leültettük az ágy szélére és jó 10 percig ott ült.Közben mi lassú mozdulatokkal folytattuk.Éppen elkezdtem élvezni amikor felkelt és kiment.(Lehet,hogy észre vette és azért.)Izgalmas volt.Egyszer meg az apósom nyitott ránk,de ő nem maradt ott.
Eléggé sok negatív hozzászólást kaptál,főleg az elején.Ne hallgass rájuk.Neked is izgalmas és nincs ellenedre.Próbáljátok ki.(Várom a válaszodat)
Nekünk van 2 baráti házaspár az ország két végén.
Ha elmegyünk hozzájuk, akkor teljesen természetes, hogy mindenki meztelenül van egész nap. Nem a szex, hanem a szabadság vezérelte ezt az állapotot.
Aztán vagy 2 éve az egyik pasinak spontán merevedése volt, és akkor közfelkiáltással megszavaztuk, hogy ha ilyen van, akkor hadd legyen, ne vonuljon el zuhanyozni hideg vízzel, vagy eltakargatni magát. Ez is megszokottá vált, a pasik nem zavartatták magukat, a csajokat még izgatta is. Ahogy így fel lettek szabadítva, igen gyakorivá vált, hogy egymást "túllicitálva" ágaskodtak:)
A folytatást nem írom le, de el lehet gondolni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!