Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni ez ellen és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ez ellen és miért van ez? Lelankadok szex közben. F

Figyelt kérdés

Van merevedésem (huzamosabb ideig), szeretem a párom, kívánom őt, kívánom a szexet, kívánom a kielégülés érzését, de mégis mindig ez történik.

Ahogy kezébe, szájába veszi, ahogy behatolok a hüvelyébe 1-2 percen belül, mozogjunk akárhogyan is, legyünk akármilyen pózban, elmúlik a merevedésem.

Mi lehet ennek az oka, mit tegyek ez ellen?

Van valakinek tapasztalata, hogy mit tesz ilyenkor magával, a párjával, vagy hogyan lehetne ezt megoldani, mi lehet a probléma?

2023. jan. 26. 06:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Fontos lenne tudni a korod is.

Mivel irod, hogy van merevedesed ezert szerintem nem szervi hanem inkabb lelki okai lehetnek.

2023. jan. 26. 06:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb ez van bár most mintha javult volna a helyzet.
2023. jan. 26. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ha egyszer megörtént, akkor lehet, hogy már félsz ettől, közben is eszedbejut, figyeled, és akkor megint bekövetkezik, mert kizökkent, gondolkodsz ezen. Nekem a gumi okozta néha ezt, hogy amíg felhúztuk, másra kezdtem figyelni és közben kicsit megpuhult.
2023. jan. 26. 07:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, de a párom szerencsére megértő volt és folytattam máshogy. Ha rágörcsölsz, ráizgulsz akkor sajnos lesz ilyen. Utána azon jár az agyad hogy mi van ha megint ez lesz.

24 vagyok

2023. jan. 26. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elozónek igaza van
2023. jan. 26. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
A görcsölés miatt van. Ha megtanulsz ellazulni, akkor.minden rendben lesz.
2023. jan. 26. 09:32
 7/9 anonim válasza:
Ugyan ez van nekem is és szinte biztos a fenti válaszolók jól írják,én erre úgy találtam megoldást hogy veszek be egykis segítséget és ha segít is nem is fejembe már az van hogy biztosan hatalmasat fogok sexelni, szóval valószínűleg a fejünkben van a probléma..
2023. jan. 26. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen fejben dől el. Azt kell elérni, hogy ne gondolkodj dem ezen, sem máson, amikor együtt vagytok. Ahogy a feleségem szokta mondani: "Akkor jó a szex, ha "filmszakadás" van." Azt kell elérni, hogy annyira kívánd, másra ne gondolj. Van akinek segít egy kis alkohol, de túlzásba nem szabad vinni,mert akkor már ellentétes a hatása.
2023. jan. 26. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem passzol a hüvelye.. és nincs elég inger..
2023. febr. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!