Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A partnerem soha nem válaszol nekem Messengeren. Miért ??
Ha találkozunk jól érezzük magunkat, látom rajta hogy ő is szeretem engem akkor nekem is jó minden. De valahogy Messengeren nem válaszol soha pedig szoktam neki írni. Nagy ritkán ír valamit régóta ismerjük egymást azóta talán 3x ha beszéltünk úgy rendesen. Telefont felszokta venni. Amikor rákérdezek mondja sok a dolga nem szokott fent lenni, élettársa miatt nem ír. De szoktam látni hogy elérhető és Viberen láttamozza is. De Messengeren rá sem nyom. Miért lehet ez?? Annyira nem akarok pattogni nehogy elveszítsem. Inkább kussba maradok.
24/N
😁Ennyi önbizalom. Hát ilyenre láttam már példát. Elég csúnya vége lett. Azért csak hajrá.
Nem irigykedem, csak megjegyzem, hogy olyan nincs, hogy biztos. Az a biztos ami elmúlt. A jelen és a jövő mindig bizonytalan.
"Mindig én megyek utána de mindegy"
minek erőltetné magát, ha rohansz utána?
A gond nem az, hogy csak szerető viszony, hanem az, hogy olyan pasast találtál, akinek max üríteni kellesz, semmi más téren nem érdeklődik feléd
Tyűha... leszámítva a megfogalmazásodból, szóhasználatodból kisejlő "intelligenciát" te lehetsz a félrekúrók álma 😂
Azért nem ír neked csillagom, mert ennyire vagy fontos az értékrendjében. Egy p.na akit időnként megdug. Ne képzeld túl a szerepedet a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!