Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban taszító evoluciósan valami egészségkárosodás?
Figyelt kérdés
Nekem van több is, nem fogyatékosság hanem egészségügyi gond.2023. jan. 22. 13:14
11/18 anonim válasza:
Nem látszik kívülről semmi. Csajod meg azért nincs mert ész nélkül szorongsz ami kisugárzódik a környezetedbe, nem kommunikálsz, nem nyitsz.
Keress fel egy jó szakembert (pszichológust).
12/18 anonim válasza:
A tikkelés nem mindegy miben nyilvánul meg, és milyen súlyos. Az ocd, depressziót lehet pszichológussal kezelni. A diszkalkulia, diszgrafia nem sokban befolyásolja egy kapcsolatot, úgyhogy az engem nem zavarna. Fitymaszűkületet pedig lehet kezelni, urológushoz kell menni ennyi.
13/18 A kérdező kommentje:
Pár napja küldtem egy pszichológus keresőn egy üzenetet időpont kérés kapcsán, arra várok hogy sorra kerüljek, hónapokkal ezelőtt is kerestem egyett de nemigen akart visszahívni még mert hát sokan vannak. A tikkelés látszik.
2023. jan. 22. 13:41
14/18 A kérdező kommentje:
12.Hát néha megrángatózik a fejem, a vállaim, vokális nem nagyon van, max krágogás vagy hümmőgés, ritkán a szemem, bár elég jelentősen csökkent tizenéves korom óta.
2023. jan. 22. 13:42
15/18 anonim válasza:
Megtartod a tikkelést vagy kérsz helyette egy vakságot?
16/18 A kérdező kommentje:
Igazából azért érzem magam kevésbé férfinak mert nem vagyok fizikailag erős és nem emelgethetek 20 kilónál nagyobb súlyt pl, szívelégtelenség előtt jártam edzőterembe ogy 15 évesen. Bár 20 évesen is pandémia előtt csak már finomabban kell bánjak a súlyokkal.
2023. jan. 22. 15:48
17/18 A kérdező kommentje:
Aztán 16 tól 18 éves koromig dagadt, rongyos gyerek voltam, betegségtől 100 ról lefogytam 74 re és azóta relatíve tartom a súlyom, most kb moslék helyett átlagosan nézek ki szerintem.
2023. jan. 22. 15:50
18/18 A kérdező kommentje:
Ó, lefelejtettem hogy az idegrendszerem érzékeny ezért könnyen megijedek, ezzel szivattak sokat régen. Bár lehet túl gondolom, egy ismerősömnek be tudtam adni hogy 4 nővel voltam már.
2023. jan. 22. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!