Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban taszító evoluciósan valami egészségkárosodás?
Figyelt kérdés
Nekem van több is, nem fogyatékosság hanem egészségügyi gond.2023. jan. 22. 13:14
1/18 A kérdező kommentje:
Legalábbis én ezt hibáztatom hogy szűz vagyok.
2023. jan. 22. 13:14
3/18 A kérdező kommentje:
Szívritmus zavar, volt 4 évesen az első műtétemnél egy oxigén hiányom és akkor kezdtem el tikkelni (már minimális), ocd, depresszió. Talán örökletes de lehetett szövődménytől is, volt egy szívelégtelenségem de már jobban vagyok. Apámnak az utóbbi a születésem után 8 évvel jelentkezett kb. Meg van ilyen olyan részképesség zavarom (diszkalkulia, diszgráfia). Meg van fitymaszűkületem.
2023. jan. 22. 13:17
4/18 A kérdező kommentje:
Ja, 22 éves férfi vagyok egyébként.
2023. jan. 22. 13:20
5/18 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban sokszor rosszul bántak velem mert fura vagyok és volt pár rossz élményem.
2023. jan. 22. 13:20
6/18 anonim válasza:
Ember, nekem inkontinencia bajom van férfi létemre, és 35 éves vagyok, mégis 8 éve vagyok együtt a mostani feleségemmel.
7/18 A kérdező kommentje:
Nekem rengeteg negatív gondolatom van elég sűrűn ezekkel kapcsolatban.
2023. jan. 22. 13:32
9/18 A kérdező kommentje:
Mégis mit?..
2023. jan. 22. 13:34
10/18 anonim válasza:
A rengeteg negatív gondolatot ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!