Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A gyakori anális szex valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakori anális szex valóban később széklettartási problémákat okoz?

Figyelt kérdés

Sokan ezzel rémisztgetnek, hogy néhány év múlva pelenkáznom kell magam... Ez igaz lehet?

23/F

2012. júl. 20. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A végbél záróizma nem a külső behatolásra termett. Igen megsérülhet.
2012. júl. 20. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

XD na még 1 meleg...

igen kell..

2012. júl. 20. 20:29
 3/10 TOMAtm ***** válasza:
33%

tudja fene,miért nem a 'maya gold válaszol'-ba tetted fel a kérdést?

vagy a vidám vasárnaposokat is megkédezhetted volna.

2012. júl. 20. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem menj el urológushoz... és 23 vagy és ha napi szinten csinálod akkor 40 évesen bizony bizony pelus lesz
2012. júl. 20. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mivel-hogyan-milyen gyakori.

Ha meleg férfi vagy, és néha így csináljátok az amúgy nem hatalmas farkú partnerrel: nem.

Ha hetero férfi vagy, és a női partnered néha prosztata örömökben részesít: főleg nem, ez utóbbi még egészséges is.

Ha magadnak csinálod hatalmas, kemény vibrátorral, naponta: igen. A vibrátor keményebb a pénisznél. Kevésbé ruganyos.

Ha magadnak csinálod apróbb rezgő vibrátorral, néhanapján: nem.

Kb. ilyesmi. :)

2012. júl. 20. 20:34
 6/10 anonim válasza:
78%
Ugyan már mit stresszelsz ezen max egy feketelyukká alakulsz és becuppan a komplett wc.
2012. júl. 20. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
24%

jaj utolsó róhat jót röhögtem ezen :D Köszi ;)

Am kérdező nem árt ha vissza fogjátok magatok a záró izom helyre áll de ha egyszer annyira fellazul utána már nem és ne csináljátok túl durván se az is árt neki

2012. júl. 20. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
ez nem igaz. tévhit.
2012. júl. 21. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Az ánuszt valóban nem napi ötszöri behatolásra "tervezték". De szerintem ha nem éltek extrém gyakori szexuális életet, na meg a partnered mérete sem extra nagy, akkor nem lesz gond.
2012. júl. 21. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Én csak az ujjaimat használom análra abból is csak 2 őt de inkább csak kellemesebb lesz tőle
2012. júl. 24. 16:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!