Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi fiatalkorában általában megdug mindenkit?
4.Nagyon ritkán, de hamar ráunok, elég egymagamnak.
5.Szerintem de mert 4-5 alkalommal is képes vagyok maszturbálni, maszturbáltam már iskola és munkahelyi wc-ben is szóval nem ezzel van a baj.
Nincs ezzel baj, csak aztán nehogy megbánd később! A huszas évek gyorsan elrepülnek, aztán ha ott leszel 32 évesen, tapasztalat nélkül, szűzen, akkor már késő lesz elkezdeni ismerkedni. A huszonéves kor nem csak a karrierépítésről szól, hanem a buliról, az izgalmas dolgok kipróbálásáról és a szexről szól. Aki lemarad, kimarad.
Ha 30 fölött szűz vagy, akkor is úgy néznek rád, mint egy UFO-ra, ha amúgy sikeres és jófej vagy. Nem is beszélve róla, hogy egy bizonyos kor fölött már csak erős kompromisszumokkal találsz nőt, mert választhatsz az elvált anyukák, a bányarémek és a zakkantak között. Már persze, ha nem vagy kőgazdag, mert akkor lehetsz sugardaddy és 50 évesen is lehet 25 éves nőd, csakhogy az nem téged fog szeretni, csak a pénzedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!