Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi fiatalkorában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi fiatalkorában általában megdug mindenkit?

Figyelt kérdés
Apámmal beszéltem erről néha napján, én szűz vagyok bár lett volna alkalmam rá olyan 19 éves koromban. Szimplán nem tetszettek azok a nők/lányok. Mutattam az egyiket apámnak és szerinte annyira nem is volt rossz, de nekem abszolút nem vonzó. Munkahelyen sem szoktam észrevenni senkit akikre a többiek csorgatják a nyálukat, pedig a hormonjaim rendben vannak és meleg sem vagyok. Szimplán nem látom az értelmét hogy miért kéne megdugjak mindenkit akit tudok, vagy instant vadászatba kezdeni ha látok egy nőt aki nem olyan rossz. Mivel lennék én több vagy menőbb ettől? 22/f
2023. jan. 22. 09:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell akárkivel lefeküdni.
2023. jan. 22. 09:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem kell.
2023. jan. 22. 09:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Igazából én "udvarolni" sem akarok mint ő tette fiatalon, nem azért mert nem mernék vagy nem tudok (gyanítom hogy kéne), egyszerűen nem érzem a nyomást.
2023. jan. 22. 09:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Es nem erzel szexualis vonzalmat/kivancsisagot senki irant? Eleg neked siman egyedul megoldani?
2023. jan. 22. 09:31
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nincsenek rendben a hormonjaid.
2023. jan. 22. 09:33
 6/16 A kérdező kommentje:

4.Nagyon ritkán, de hamar ráunok, elég egymagamnak.

5.Szerintem de mert 4-5 alkalommal is képes vagyok maszturbálni, maszturbáltam már iskola és munkahelyi wc-ben is szóval nem ezzel van a baj.

2023. jan. 22. 09:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Volt mar lany aki irant ereztel vagyodast vagy vonzalmat? Ha nem akkor eleg eros gyanu h aszexualis vonasaid vannak
2023. jan. 22. 09:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Volt ilyen, bár kétlem hogy ők pont ugyanazt éreznék mint én.
2023. jan. 22. 09:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy hú de sok kudarc meg csalódás ért mert annyira sokat soha nem próbálkoztam.
2023. jan. 22. 10:08
 10/16 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel baj, csak aztán nehogy megbánd később! A huszas évek gyorsan elrepülnek, aztán ha ott leszel 32 évesen, tapasztalat nélkül, szűzen, akkor már késő lesz elkezdeni ismerkedni. A huszonéves kor nem csak a karrierépítésről szól, hanem a buliról, az izgalmas dolgok kipróbálásáról és a szexről szól. Aki lemarad, kimarad.

Ha 30 fölött szűz vagy, akkor is úgy néznek rád, mint egy UFO-ra, ha amúgy sikeres és jófej vagy. Nem is beszélve róla, hogy egy bizonyos kor fölött már csak erős kompromisszumokkal találsz nőt, mert választhatsz az elvált anyukák, a bányarémek és a zakkantak között. Már persze, ha nem vagy kőgazdag, mert akkor lehetsz sugardaddy és 50 évesen is lehet 25 éves nőd, csakhogy az nem téged fog szeretni, csak a pénzedet.

2023. jan. 22. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!