Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom szexelni akar velem mikozben megvan.
A párom szexelni akar velem amikor meglesz a havim, mert azt mondta őt ez nagyon izgatja.
De én nem akarom, mert számomra ezt nem valami komfortos, de nem akarom megbántani.
19L
"én nem akarom, mert számomra ezt nem valami komfortos"
Ez a lényeg. Ha te nem akarod akkor nem kell belemenned, ha ezt nem tudja elfogadni és ezen megsértődik akkor lapát, mert egy paraszt.
Tudom ilyet mondani könnyű, de minden esetben el kellene fogadni, ha a másik valamire azt mondja, hogy: "nem". Sértődés és egyéb dolgok nélkül.
Azt teszed baby, hogy ugyanezt elmondod a párodnak "nem szeretném mert..." ha elfogadja akkor jó, ha nem akkor meg kirakod az önző kis magával foglalkozó pötst cserélve egy normális pasira akit nem csak az érdekel hogy ő mit akar hanem az is hogy te mit igen, mit nem.
Ha a pasid arra gerjedne hogy toljon a púzódba egy pezsgősüveget mert őt ez izgatja akkor szó nélkül bepucsítasz mert "nem akarom megbántani"?
Abban mi a bántó,ha mondod neki hogy ez neked “nem komfortos”?
Aki erre megsértődik az önző bunkó 🤷🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!