Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pöcsképet küldesz egy lány barátodnak, az felhívás sexre?
Figyelt kérdés
#szex #Pöcskép
2023. jan. 20. 16:53
11/13 anonim 

válasza:

Én volt hogy küldtem lány barátnak poénból, célzott ra hogy érdekli is, de nem akartam és nem is fogok vele szexelni, mert akkor már rég megtehettem volna, meg egyikünk sem egy konzervatív fajta, értjük egymás poénjait, ezért nem zaklatás vagy felháborodás tárgya.
12/13 anonim 

válasza:

Az intelligenciád fejezed ki vele - pontosabban annak a hiányát. Egyenes út ahhoz hogy a csaj a jövőben nagy ívben elkerüljön (meg a barátnői is akiknek felháborodva elmondja mekkora idióta az illető).
13/13 anonim 

válasza:

Nem, - szexuális zaklatás! Abból is az egyik legalpáribb stílusú!
Volt kollégám, akit ezért rúgtak ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!