Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexre volt felhívás?
Haverom anyja áthívott múltkor, mindketten tisztába voltunk vele, hogy haverom egész héten se lesz otthon. Haverom anyja régóta egyedülálló nő. Majd rám írt facebookon hogy hazafele menjek be hozzá akar valamit. Bementem. Megebédeltetett, majd ültünk az asztalnál nagyjából némán. Majd megkérdezte, hogy amúgy elvinném e majd valamelyik nap valahova. Majd ezt megbeszéltük és eljöttem.
Szerintetek itt annak a résznek illett volna jönni hogy rá mászok?
25/50 a felállás amúgy korban.

Valószínű, húslevest szeretne főzni...
Öreg tyúk és fiatal répa.....hozzátok össze :)

Szerintem is túlgondolod kérdező!
50 éves nők nagyrészének, már em a szex az első gondolata, főleg hogy már gyereke is van és elvált is. Ne legyél hülye inkább, keress egy korodbeli csajt! Már csak haverod végett is, nehogy aztán a te anyád legyen levarrva legközelebb!
8-as. Én meg azt hallottam hogy az 50+ os nők szeretik a leginkább a szexet, mert már kezdenek öregedni, és már úgy dugnak mintha utolsó lenne.
Meg aztan félnek, hogy öregebbek lesznek és akkor már senki nem akarja őket, ezért még megpróbálják kihozni az utolsókat magukból.
Na meg a mondás hogy a jó tyúkhúsleves receptje az öreg tyúk friss répa.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!