Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szexre volt felhívás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szexre volt felhívás?

Figyelt kérdés

Haverom anyja áthívott múltkor, mindketten tisztába voltunk vele, hogy haverom egész héten se lesz otthon. Haverom anyja régóta egyedülálló nő. Majd rám írt facebookon hogy hazafele menjek be hozzá akar valamit. Bementem. Megebédeltetett, majd ültünk az asztalnál nagyjából némán. Majd megkérdezte, hogy amúgy elvinném e majd valamelyik nap valahova. Majd ezt megbeszéltük és eljöttem.

Szerintetek itt annak a résznek illett volna jönni hogy rá mászok?

25/50 a felállás amúgy korban.

2022. febr. 14. 13:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Valószínű, húslevest szeretne főzni...

Öreg tyúk és fiatal répa.....hozzátok össze :)

2022. febr. 14. 13:21
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Kétlem,hasonló korú vagyok,túl fiatal vagy hozzá.Szerintem csak kedves,mert barátkozol a fiával.Szimpatikus is lehetsz,de nem hiszem,hogy az ágyba bújna veled,túlgondolod a történetet.
2022. febr. 14. 13:32
 3/15 A kérdező kommentje:
2-es. 50 es korú nő vagy?
2022. febr. 14. 13:37
 4/15 anonim ***** válasza:
mai napra gondolt egyébként
2022. febr. 14. 13:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. febr. 14. 13:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha neked bejön, udvarolj neki! Aztán majd kiderül a hozzáállásából!
2022. febr. 14. 13:39
 7/15 A kérdező kommentje:
Olyan nő amúgy aki a vele egykorú férfiakat csak kihasználja, sose engedi magához közel egyiket sem. Mindegyiket kihasználja mindenféle szívességekre, van aki sokáig bírja van aki nem olyan sokáig, előbb utóbb mindegyik leszokott kopni aki próbálkozik nála, mert elég elutasítóan, kicsit flegmán bánik a korban hozzáillőekkel. Kihasználja őket, majd mikor erre rájönnek akkor lelépnek. Velem viszont mindig tervezget valamit, mindig kedves mint állat, mosolyog nekem, rengeteg mindennel kedveskedik. Sokszor vagyok náluk akkor is ha haverom épp nincs otthon még. Mert mindig van valami ürügy általában az ő részéről hogy menjek be. Engem nem próbál kihasználni, teljesen máshogy viszonyul hozzám.
2022. febr. 14. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is túlgondolod kérdező!

50 éves nők nagyrészének, már em a szex az első gondolata, főleg hogy már gyereke is van és elvált is. Ne legyél hülye inkább, keress egy korodbeli csajt! Már csak haverod végett is, nehogy aztán a te anyád legyen levarrva legközelebb!

2022. febr. 14. 13:53
 9/15 A kérdező kommentje:

8-as. Én meg azt hallottam hogy az 50+ os nők szeretik a leginkább a szexet, mert már kezdenek öregedni, és már úgy dugnak mintha utolsó lenne.

Meg aztan félnek, hogy öregebbek lesznek és akkor már senki nem akarja őket, ezért még megpróbálják kihozni az utolsókat magukból.

Na meg a mondás hogy a jó tyúkhúsleves receptje az öreg tyúk friss répa.

2022. febr. 14. 14:19
 10/15 anonim ***** válasza:
40+ van tapasztalatom, nagyon aktivak és odaadóak, 50+ra csak akk mennék ha rohadt jól tartja magát testileg és mentálisan is.
2022. febr. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!