Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pöcsképet küldesz egy lány barátodnak, az felhívás sexre?
Figyelt kérdés
#szex #Pöcskép
2023. jan. 20. 16:53
2/13 anonim 

válasza:

Nem, azzal nagyszerű lehetőséget adsz neki, hogy tönkretegye az életed. :)
Mondjuk ha így udvarolsz, meg is érdemled.
3/13 anonim 

válasza:

Én egy időben ilyenekre csak egy random farok képpel válaszoltam és annyit írtam mellé, hogy ,,nézd, nekem is van :D"
4/13 anonim 

válasza:

Nekem inkább szexuális zaklatásnak tűnik.
5/13 anonim 

válasza:

#3as: esetleg írhattad volna, hogy a tied még nagyobb is. :D "
7/13 anonim 

válasza:

Aki pöcsképet küld, az maga van a képen, mert maga a PÖCS.
8/13 Hans Pötterman 

válasza:

Nem,ilyet sose tennék,ennyi erővel leüthetném a bunkóval mint az ősember és húzom a hajánál fogva a barlangomba. Kb annyira kifinomult kifejező eszköz a dickpic is
9/13 anonim 

válasza:

Vagy csak akarod magad nevettetni, milyen kicsi a kukacod.
10/13 anonim 

válasza:

Nem, csak egy ok arra, hogy lejárassa magát az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!