Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat olyannal, aki már nem izgat fel?
Figyelt kérdés
Szeretem a páromat, mint embert. Viszont úgy érzem , hogy ő nem látja bennem a nőt. Sosem volt az a nagy csábító, de most már csak akkor van testiség, ha én kezdeményezek. Felejtős ez hosszútávon vagy lehet jobb?2023. jan. 20. 10:48
11/19 GFman válasza:
Pasiként nem értem mi baja van némelyik pasinak!És még fel is ajánlja neki a párja,hogy akkor lehet 2 nő vagy párban is lehetne...de neki akkor sem kell!És még ki is tart mellette a Nő!Ennél többet már mit lehetne tenni?
40-en vagyok,ha kapcsolatban voltam sosem voltak ilyen problémáink.A változatosságot meg megoldottuk.Erre pasi fejjel is azt mondom,hogy nem érdemli meg a párját.
12/19 anonim válasza:
Tudtad hogy ilyen sose kezdj kisfiúkkal, ffival kezdj...ez egy puhapöcs...
13/19 anonim válasza:
Az itt nők által leírt egyes panaszokat egy az egyben elmondhatnám én is – férfiként, a feleségemre. Szó szerint uggggyanez, csak fordított szereposztásban.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A napokban leülök vele beszélgetni erről. Elmondom neki,hogy szeretem és kívánom őt,szeretném,ha ez a kapcsolat az életünk végéig kitartana,de ehhez tenni kéne.
2023. jan. 20. 15:01
15/19 anonim válasza:
Szerintem egy pasi akkor ilyen ha van más nő a képben. Vagy az adott nő meg változott és nem vonzó már.
16/19 anonim válasza:
Nem fog kitartani,mert ő màr nem szeret azért nem kíván,de naiv vagy ..
17/19 A kérdező kommentje:
Nincs más a képben. Simán belenézhetek a telefonjába, mindig tudom, hogy éppen hol van.
2023. jan. 20. 16:32
18/19 anonim válasza:
Nem leszek népszerű, és az se biztos, hogy igazam van, hiszen nincs nálam a bölcsek köve. Mindenképp dicséretes a törekvés, hogy egy kapcsolat életed végéig kitartson ugyanolyan hőfokon és kívánással, de szerintem ez illúzió. A kapcsolatok megmásíthatatlan természete, hogy elmúlnak, átalakulnak, kihűlnek. Őszintén mondom, hogy ezt nem örömmel írom, de attól, hogy még valami nem tetszik, nem fogom eltagadni, inkább szembesülök vele és elfogadom.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó !
Tudom, hogy a kapcsolatok változnak és nincs tökéletes sem. Viszont azt is tudom, hogy küzdeni szeretnék érte/értünk. Nem akarom egyből véget vetni ennek, hiszen lehet életem végéig bánnám.
2023. jan. 20. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!