Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem zavaró a kis pénisz? Miért jöttök össze olyannal akinek kicsi?
Összejönnétek-e olyannal akinek kicsi? Ha igen akkor nem zavarna? Van olyan méret ami alatt elképzelhetetlen?
(Én 12 centiméter alatt gondoltam, de a vélemény mellé írjátok, hogy szerintetek mi számít kicsinek és hány évesek vagytok.)
Nekem személy szerint zavaró a kisebb méret, mivel nagyon hosszú hüvelyem van és szeretem, ha tövig berakja a párom. Vannak olyan barátnőim, akiknek a párjuknak kisebb méret van (10-14 cm), de nekik ez a tökéletes. Nekem a minimum 20 centi hosszú és 4-5 cm széles az ideális.
28L
Mert amikor összejövünk még nem tudjuk mekkora. Jelenlegi páromé a legkisebb az eddigi pasik közül, de nem az a plusz pár centi hiányzik a szexből.
Más érzés a nagy, de az övét is nagyon szeretem.
3-as vagyok
#6 Sokkal többször van hüvelyi orgazmusom, mint csikló. Nekem emiatt fontos.
Viszont teljesen megértem azokat, akiknek a kisebb tökéletes. A szex sem mehet mindenkinek mindenkivel. Ez így normális szerintem.
Mi egy áthidalható megoldást választottunk.
A páromnak sajnos nagyon kicsi, de szeretem szopni, pont jó, tövig bemegy, és nem öklöndözök tőle.Viszont vettünk egy szexxshopban egy felcsatolhatósat, elég komoly mérettel. 22 centi, és jó vastag.
A sajátjával szopat, meg néha megdugja a popsikámat, a felcsatissal meg jól megtölti a puncikámat.
Nagyon jó buli. Még izgató is.
Ajánlom azoknak akik ilyen gondokkal küszködnek.
Ezért senkivel nem szabadna szakítani, ha minden más jól működik.
Mindenre van ma már megoldás. 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!