Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nem zavaró a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nem zavaró a kis pénisz? Miért jöttök össze olyannal akinek kicsi?

Figyelt kérdés

Összejönnétek-e olyannal akinek kicsi? Ha igen akkor nem zavarna? Van olyan méret ami alatt elképzelhetetlen?

(Én 12 centiméter alatt gondoltam, de a vélemény mellé írjátok, hogy szerintetek mi számít kicsinek és hány évesek vagytok.)

2022. jan. 17. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Nincs olyan, hogy kis pénisz, és nőknél pedig pici mell.

Mert mindenkinek más jön be.

Vannak férfiak akiknek a kifejezetten pici mellű nők jönnek be.

A pici farkú férfival másképp kell bánni, viselkedni, mint a nagy farkúval.

Annak is megvan a maga varázsa.

Jót lehet vele játszani, és legalább be lehet kapni tövig, és nem öklendezik az ember lánya.

Az én páromnak pici farka van, én pedig kövérke vagyok, de megbeszéltük.

Én nem bántom a centikért, ő pedig nem bánt a kilókért.🤷‍♀️😃

2022. jan. 24. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:
11# mit értesz kicsi alatt?
2022. jan. 24. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:
65%

Nehéz ezt centibe kifejezni. Nekem az a jó, amelyik jól a számba fér, és nem öklöndözök tőle.

Mondjuk én orál fétises vagyok, ez is igaz. Aki azt szereti, hogy jól megtőmik, annak valószinűleg jó nagy kell.

Ismeritek a szexshoppos viccet?

"Fiatal lány bemegy a szexshoppba. Uram. Azt a piros vibrátort szeretném ami ott van a sarokban.

Ó kisasszony. Sajnálom, de a poroltó nem eladó. "

😁😆😅🤭

2022. jan. 24. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!