Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivel tortent mar hogy parkapc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel tortent mar hogy parkapcsolatban volt es olyannal fekudt le akinek szinten volt parja?

Figyelt kérdés
Miert alakult igy szerintetek ?
2019. jún. 22. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Engem akkor csalt már meg a barátnőm és szartam bele mindenbe.

Ő azért lépett félre, mert nem akart kihagyni.

Egyébként később ő is szakított a párjával.

22 évesek voltunk.

Én azóta nem léptek félre, ő azóta van, hogy pasizik a férje mellettm

2019. jún. 22. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy nagyon jó nő, kb az a kategória, hogy tudod, hogy úgy is ba szni fogják, mindegy hogy nyalod ki a seggét.
2019. jún. 22. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg “ kezdo” koromban evekig osszekavarodtunk egy sraccal, neki is es nekem is volt mindig kapcsolatunk mellette, es egyaltalan nem bantuk soha, pedig neha lebuktunk. 🤷‍♀️ Azert alakult igy, mert meg fiatalok voltunk, es szerettuk egymast, de nem akartuk elrontani azzal h osszejovunk.
2019. jún. 22. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem. Akkor kezdődött el, mikor már a barátommal nem éreztem komfortosan magamat. Már nem éreztem jól magam a társaságában, nem éreztem azt, hogy nekünk, vagyis inkább a kapcsolatunknak lehet jövője. Voltaképp nekem mindegy volt, hogy kivel mit csináljak, de úgy éreztem, hogy találnom kell valakit, aki nem ő. Egy 48 éves, igen vonzó férfit ismertem meg. Már az első alkalommal, amikor találkoztunk megmondta nekem, hogy házasságban él, és szexkapcsolatot keres. És elkeseredettségemben ehhez a vonzó férfihoz csatlakoztam és a szex iszonyatosan jó volt vele. Végre nem volt semmilyen érzelmi kötődésem vagy emlékem, ami tönkretehette volna a szexuális aktusunkat, mint ahogy a barátommal történt. Azóta már szakítottam a barátommal. Ő a mai napig próbál vele egy idős csajokat felszedni, én pedig a mai napig rendszeresen összejárok ezzel a tökéletes férfival szexelni. Nem vagyok dühös vagy haragos, amiért ő házasságban él, inkább izgatóbbá teszi a helyzetet, ahogy néha, amikor a felesége elutazik és a házukban érezhetem magamban az ő férjét.

22/Nő

2019. jún. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!