Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennétek egy olyannal párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek egy olyannal párkapcsolatban aki pszichés problémákkal küzd?

Figyelt kérdés
Mondjuk állandó generalizált szorongása van,pánikrohama,hangulatváltozásai,hirtelen rosszullétei,viszont nincs olyan súlyos,hogy gyógyszert kelljen szednie.Egy régi trauma miatt alakult ki.Egyáltalán mikor mondja el ezt az illető a másiknak,vagy el szabad e mondani? Hogyan álljon az ember ehhez?Ha ezt megtudnátok szakítanátok?
2017. aug. 9. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Lennék igen, de ha ez később derül ki, mert eltitkolta, akkor szakítanék vele.
2017. aug. 9. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Persze, siman, mellettem majd feledi a regi bajokat, es talan teljesen megszunnek ezek a panaszok :)
2017. aug. 9. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok, de tudni szeretném a kapcsolat elején, hogy mi a helyzet...
2017. aug. 9. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem valószínű. A mentálisan és testileg egészséges embereket preferálom.
2017. aug. 9. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem kezdenék bele új kapcsolatba ilyennel.

"Majd mellettem megváltozik", "majd énmellettem elfeledi minden búját, baját".

Ugyan már!

Fiatalon én is így gondolkodtam.

Így közel a 40-hez már máshogy látom.

Nem vagyok én sámán, orvos, pszichológus, gyógyító. A szimpla jelenlétemtől nem fog feltámadni egy halott sem.

Az én bajaim megoldása sem egy másik emberen múlik, hanem leginkább magamon.

Volt már pánikbeteg nőm. Tudtam amikor megismerkedtünk. Én meg... na majd mellettem meggyógyul, mert én aztán olyan jó vagyok, olyan jó kapcsolatban fogunk élni hogy minden baja elmúlik. Szerintetek elmúlt neki? Egy francot!

Persze ha egy meglévő kapcsolatban jönnek elő betegségek, természetesen kitartok és minden segítséget megadok hogy a párom túllegyen rajta.

2017. aug. 9. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
46%

Csak komolytalan típusú párkapcsolat jöhet szóba, tehát csak szex kb és azt is rövid távon.

Nem vagyok sem pszichológus, sem semmi olyan, aki ezt éveken át el tudjam viselni, amíg rámakaszkodva kikecmereg a gödörből. Elég gondom van magammal is, másra nincs energiám.

Én kész ember vagyok egészséges önbizalommal-lélekkel stb. Akit komoly páromnak szeretnék, tőle is elvárom ugyanezt.

25f

2017. aug. 9. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Attól függ mennyire húzna le engem is. Ha mellette én is depressziós lennék, akkor nem, viszont ha mutat hajlandóságot a változásra és elfogadja, ha segíteni akarok neki, akkor adnék esélyt.

Az elmondással úgy vagyok, ha nem is ezzel nyitni, de 2-3 randi után amikor már kialakult egy minimális bizalmi viszony, akkor érdemes lehet elmondani.

2017. aug. 9. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem,mert pont elég az én hülyeségem egy kapcsolatban.
2017. aug. 9. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
46%

"Volt már pánikbeteg nőm. Tudtam amikor megismerkedtünk. Én meg... na majd mellettem meggyógyul, mert én aztán olyan jó vagyok, olyan jó kapcsolatban fogunk élni hogy minden baja elmúlik. Szerintetek elmúlt neki? Egy francot!"

...ja, hozzáteszem, a kapcsolatunk végefelé még azt is megkaptam hogy tulajdonképpen miattam beteg, mert én nem vagyok elég jó társ neki, valami sokkal jobbat érdemelne. És egy nem 100%-os kapcsolat okozza a betegségét!

Tudod.... Soha többé nem kezdek mentális beteg emberrel.

Még én leszek a hibás az eleve meglévő összes bajáért!

2017. aug. 9. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Még egyszer nem, húzzon a p**sába
2017. aug. 9. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!