Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás vagy alkalmi szex esetében is oráloztok?
A kérdés elsősorban nőkhöz szól, de bárki válaszolhat. Elkezdtem ezen morfondírozni (most épp nem aktuális, csak eszembe jutott), hogy az óvszer az persze alap, vaginális szex esetén (kapcsolatban is -most az egyéb módokat hagyjuk- és persze alkalmi szexnél is).
De egy egyéjszakás/alkalmi szex során, ahol nem ismered annyira a másikat, nem tudod hány partnere van, kikkel csinálta/csinálja, ott szokott lenni orális szex (nem volt egyéjszakásom soha, tehát nem tudom)? Ha igen, akkor gumiban vagy anélkül?
Vagy megkérdezed a másikat, hogy szokott-e szűrésre járni? Ami lássuk be elég hangulatölő egy ilyen alkalomnál, de ez mellékes is, mert úgyis azt mond, amit akar.
Ti szoktatok alkalminál orálozni? Gumiban vagy anélkül?
Én nem csak ígérném. Imádom😊
19es válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!