Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás vagy alkalmi szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás vagy alkalmi szex esetében is oráloztok?

Figyelt kérdés

A kérdés elsősorban nőkhöz szól, de bárki válaszolhat. Elkezdtem ezen morfondírozni (most épp nem aktuális, csak eszembe jutott), hogy az óvszer az persze alap, vaginális szex esetén (kapcsolatban is -most az egyéb módokat hagyjuk- és persze alkalmi szexnél is).

De egy egyéjszakás/alkalmi szex során, ahol nem ismered annyira a másikat, nem tudod hány partnere van, kikkel csinálta/csinálja, ott szokott lenni orális szex (nem volt egyéjszakásom soha, tehát nem tudom)? Ha igen, akkor gumiban vagy anélkül?

Vagy megkérdezed a másikat, hogy szokott-e szűrésre járni? Ami lássuk be elég hangulatölő egy ilyen alkalomnál, de ez mellékes is, mert úgyis azt mond, amit akar.

Ti szoktatok alkalminál orálozni? Gumiban vagy anélkül?

2023. jan. 19. 19:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Nekem az orálhoz nagyobb bizalom kell.
2023. jan. 19. 19:53
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Igen, anélkül nincs értelme.
2023. jan. 19. 19:54
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Egynél volt orál, de nem tettem a srác farkára gumit. Minden hirtelen volt, aztán kimaradt. De szerintem fura is lett gumiban szopni valakit
2023. jan. 19. 19:54
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Nekem le is nyelte a spermám egy csaj. Kérdeztem hova mehet, mutatta a torkát. Én is meglepődtem, de ő ilyen beállítottságú, viszont ő nem engedte, hogy kinyaljam.

Volt egy másik csajjal is egyéjszakásom, kölcsönös orállal.

Mindkettejüket kb két hete ismertem, mikor először voltunk együtt. Nem tudom ez számít e

2023. jan. 19. 19:57
 5/22 A kérdező kommentje:
#3 nekem is ez ugrott be rögtön, hogy ez rendkívül fura lehet (lehet csak nekem).
2023. jan. 19. 19:57
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem túl intim. Olyannal oralozok akit szeretek
2023. jan. 19. 20:15
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

van egy barátnőm, aki szó szerint meghagyta a szüzességét a most már férjének. sosem került le róla a bugyi, de simán sz*pott kb vadidegeneket is.

ezzel szemben nekem pont ehhez kell több bizalom. szívesen csinálom a páromnak, de hogy egy kb idegennek...

kinek a pap, kinek a papné

2023. jan. 19. 20:17
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Igen, sőt van hogy csak orál van. Orál szigorúan gumi nélkül, gumiban nem izgató.
2023. jan. 19. 20:45
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ez kizárólag higiéné-függő. Ha nincs ilyen gond a lánnyal, én simán és szívesen nyalom. Bár ritka, hogy egyéjszakás kapcsolatom legyen. Ha kicsit is jó a szex, ismétlés szokott lenni.
2023. jan. 19. 21:17
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
Igen, nálam az alap. Nekem pont a dugás intimebb mint a szopás. Orál a petting része is sokszor, a dugáshoz nekem már több kell.
2023. jan. 20. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!