Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb élmènyetek szexben?
Nekem 18 éves baba puncival rendelkező lány volt az. 6 percig döntögettem, majd szétrobbant a farkam. Elengedés utàn élveztem el, de kb mintha ujjàszülettem volna. Remegtek kicsit a làbaim , amikor leszálltam róla. Ilyen barátnőnek lenne jó, kàr higy prosti volt. Illetve nyalni nem lehetett , mert defektes volt. Egyszer valakit durván kapott magàba és belülről sérült lett. Kellemetlen volt az íze. Aztàn volt màsik 18 èves làny akit 40 percig toltam kb, de semmi:). Az meg kiègett saláta punci volt.
31 F
16 evesnek en vettem el az anál szuzzeseget 18 vagyok
Hat majdnem megallt a szivem elvezeskor olyan jo volt😅
Kikötözve kiszolgáltatottva lenni.
Kezem lábam lekötve, seggembe plug, puncimban a farok, és a csiklómat szintén egy vibrátorral izgatva.
A végére nedves lett a padló is... ;)
Amikor az első barátnőm orálisan kielégített... addig még nem volt szex sem.
1 percig ordítotva élveztem, elszédültem, azt hittem meghalok 🤣
Volt ferjemmel mikor szabadult 3 napig le se szalltam rola
Aztan egy fiatal csavoval regi ismerosom ki se neztem volna belole de ugy lekurt rendesen megszedultem utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!