Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a fordított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a fordított 69-es pózról?

Figyelt kérdés

A pasim imád 69-ezni, de engem mindig feszélyez kicsit, hogy a popsilyukam pont az arcánál vagy az orránál van, és nem tudom igazán elengedni magam.

Gondoltam, hogy felvetem neki, hogy legközelebb inkább ő legyen felül. Akik csinálták már így, mi a tapasztalatuk: jól működik? bejön a férfiaknak ez a verzió is? :D

2023. jan. 18. 22:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem teljesen rendben van a fordított felállás. Mi legalább is szeretjük. Megvan hozzá a kellő bizalom is. Ami az óvatosságot illeti, az nem jön mindíg össze, de ezzel sincs gond, mert enyhén szub feleségem fejét még akkor is ráhúzom a farkamra, ha pl előttem térdel, vagy éppen a fejét lelógatva önkívületi állapotban kefélem a száját. A több mint 15 év alatt összeszoktunk annyira, hogy pontosan tudja, hogy mikor mi következhet.

Ami a popsi lukat illeti, az akkor is ott van a punci melett, ha a nő van alul. Ergo ez ellen nem tudsz mit tenni, és ezt olyan természetesnek vedd, mint ahogy levegöt veszel. Ez az a női, emberi anatómia, hogy ez a szervünk ott van a nemi szervünk közvetlen közelében. Ami a szexuális részét illeti, ne szégyelősködj, ne érezd kellemetlenek legalább a pasid előtt, mert ez előbb utóbb gátlásokat szül. Ne feledd ő az az ember aki azért van veled, mert olyannak fogadott el, amilyen vagy.

okt. 22. 18:47
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem mert akkor én irányítom a farkam.

És olyankor mélyre tolom neki

okt. 23. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!