Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a fordított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a fordított 69-es pózról?

Figyelt kérdés

A pasim imád 69-ezni, de engem mindig feszélyez kicsit, hogy a popsilyukam pont az arcánál vagy az orránál van, és nem tudom igazán elengedni magam.

Gondoltam, hogy felvetem neki, hogy legközelebb inkább ő legyen felül. Akik csinálták már így, mi a tapasztalatuk: jól működik? bejön a férfiaknak ez a verzió is? :D

2023. jan. 18. 22:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Jól működik, de hamar átmegy szájbadugásba. Inkább engedd el magad. Jó esetben a pasid úgy szeret, ahogy vagy. Fenekeddel együtt is. Ha zavar, alaposan mosakodj meg előtte ott is (nekem a szokásos tusfürdő mellett van erre külön egy "baba" szappan bekészítve.
2023. jan. 18. 23:07
 2/32 anonim ***** válasza:
36%

Neki biztos bejön, csak eléggé vigyázni kell közben, hogy ő mit hova nyom majd, te meg nem tudsz kitérni előle.

A férfiak pedig nehezen figyelnek kétfelé, szóval ez neki is nehéz helyzet lesz.

Nem akarsz inkább egy szolid anal plugot kipróbálni?

Az ápol és eltakar...

2023. jan. 18. 23:09
 3/32 anonim ***** válasza:
86%
A pasik szeretik, de női részről nagyon nem könnyű. Kiszolgáltatott.
2023. jan. 18. 23:09
 4/32 anonim ***** válasza:
22%

Végre egy nő, aki szemérmes a seggére. Teljesen normális érzés. Mármint ha nem betegek vagytok, akik egymás seggét nyalják, mint az állatok.

Nálunk ez nem megy egyidőben, nem tudunk egyszerre a másikra is meg magunkra is koncentrálni.

2023. jan. 18. 23:16
 5/32 anonim ***** válasza:
81%

Ja, a másik lehetőség: randibugyi?

Olyat vegyél, ami jó helyen van nyitva, és jó helyen takar.

2023. jan. 18. 23:23
 6/32 anonim ***** válasza:
60%
Ha tiszta az ember segge és bízik a másikban akkor nem kellene hogy ilyen gond. Hozzá teszem sose nyaljtuk egymás pics@jat és nem is fogjuk.
2023. jan. 18. 23:31
 7/32 anonim ***** válasza:
70%
Csak olyan hölgyel állok szoba akinél megvan a normál higiénia popot is szeretem kényeztetni!
2023. jan. 19. 00:06
 8/32 anonim ***** válasza:
78%

Én imádok lent lenni. Most az, hogy az orrom a popsilyuknál van nagy ügy. Higénia kérdése. Bár nyalni sose nyalnám. Az nem arra való.

Alaposan mosd meg előtte, és semmi gond nem lesz.

Megpróbálhatjátok a fordítottat is, de szerintem az kényelmetlenebb.

2023. jan. 19. 00:16
 9/32 anonim ***** válasza:
87%
Csináljátok egymással szemben oldalt fekve.
2023. jan. 19. 00:41
 10/32 anonim ***** válasza:
24%
69 alapból sz@r póz.
2023. jan. 19. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!