Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fordított 69-es pózról?
A pasim imád 69-ezni, de engem mindig feszélyez kicsit, hogy a popsilyukam pont az arcánál vagy az orránál van, és nem tudom igazán elengedni magam.
Gondoltam, hogy felvetem neki, hogy legközelebb inkább ő legyen felül. Akik csinálták már így, mi a tapasztalatuk: jól működik? bejön a férfiaknak ez a verzió is? :D
Neki biztos bejön, csak eléggé vigyázni kell közben, hogy ő mit hova nyom majd, te meg nem tudsz kitérni előle.
A férfiak pedig nehezen figyelnek kétfelé, szóval ez neki is nehéz helyzet lesz.
Nem akarsz inkább egy szolid anal plugot kipróbálni?
Az ápol és eltakar...
Végre egy nő, aki szemérmes a seggére. Teljesen normális érzés. Mármint ha nem betegek vagytok, akik egymás seggét nyalják, mint az állatok.
Nálunk ez nem megy egyidőben, nem tudunk egyszerre a másikra is meg magunkra is koncentrálni.
Ja, a másik lehetőség: randibugyi?
Olyat vegyél, ami jó helyen van nyitva, és jó helyen takar.
Én imádok lent lenni. Most az, hogy az orrom a popsilyuknál van nagy ügy. Higénia kérdése. Bár nyalni sose nyalnám. Az nem arra való.
Alaposan mosd meg előtte, és semmi gond nem lesz.
Megpróbálhatjátok a fordítottat is, de szerintem az kényelmetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!