Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a fordított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a fordított 69-es pózról?

Figyelt kérdés

A pasim imád 69-ezni, de engem mindig feszélyez kicsit, hogy a popsilyukam pont az arcánál vagy az orránál van, és nem tudom igazán elengedni magam.

Gondoltam, hogy felvetem neki, hogy legközelebb inkább ő legyen felül. Akik csinálták már így, mi a tapasztalatuk: jól működik? bejön a férfiaknak ez a verzió is? :D

2023. jan. 18. 22:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
Akkor az 96? Azt nem próbáltam még
2023. febr. 26. 09:17
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön ez a verzió is. Mi egy kicsit perverzebbek is vagyunk. Mondjuk én áltag méretnek gondolom magam, kedvesemnek nem okoz gondot, ha tövig csúszok.
2023. febr. 26. 14:57
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
4-es szerinted az a normális ha szorongnia kell közben?
2023. máj. 19. 13:36
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi oldalt fekve szoktuk. Jobban hozzáfér a puncimhoz.
2023. máj. 20. 07:27
 25/32 anonim ***** válasza:
89%

Nos. Mivel popsi mániás vagyok, így ez nekem nem okoz gondot. Sőtt. Nagy ívben kerülöm az olyan nőket, akik fújjognak, meg hasonlók.

A titok a víz, és a tusfürdő. Csodákra képes.

Volt olyan, hogy én voltam felül, és nem volt az se gond. Annyi, hogy akkor a férfinak kell észnél lenni, hogy nem nyomjuk torokra. Ha csak a hölgy nem kéri ezt kifezetten.

Kérdező. Hodd el, a pasidnak az lesz rossz, ha ezt megvonod tőle a gátlásaid miatt. A férfiak igen nagy százaléka imád a popsival is foglalatoskodni. Csak a higéniára figyelj.

2023. máj. 20. 11:30
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Komfortosabb ha én vagyok felül, de fordítva is élvezhető,ha a partnerem tud figyelni magára. A fenekedet szégyelni a másik előtt pedig felesleges, de nőként megértem ha vannak frusztrációid.
2023. máj. 21. 01:26
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt csináltuk már

Férjemet nagyon is izgatja a popsilyukam is.

2023. júl. 26. 20:36
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Fordított 69-es póznál is ugyanolyan közel van az orra a segglyukadhoz, csak mondom! Mosakodj meg előtte rendesen, ennyi. :D Fordított 69-est ritkán csináljuk, elég nagy a magasságkülönbség, és ügyeskedni/helyezkedni kell, de én nőként pont szeretem benne a "kiszolgáltatottságot", pedig amúgy nem különösebben érdekel ez a vonulat. De én a simát is szeretem, és egyikünk sem azzal foglalkozik, hogy hol van a segglyukam. :)
2023. júl. 27. 01:55
 29/32 Nincstovább ***** válasza:
100%

Semmi olyat nem kell tenned, ami nem esik jól. Ha amiatt aggódsz, hogy esetleg nem vagy ott elég tiszta, fürdés után nincs ott semmi, ami miatt aggódnod kellene. Az intim mosók baromi hasznosak tudnak lenni, nem csak illat szempontjából.

Nyilván másabb az illata, mint a hüvelyednek, de ha tisztán van tartva akkor nem kellemetlen, sőt kellemes illata van.

Ha amiatt aggódsz, hogy elpukkantod magad, akkor előtte guggolj párat fürdés közben, így kb. 99%, hogy nem fog semmi kijönni onnan, amikor elengeded magad vagy orgazmusod van :)

Ha pedig az esztétikája miatt aggódsz, minden rendben van vele, és nem elemezni fogja, hanem szeretni. Nyilván eddig is látta, nem volt vele baja :)

A fordított 69… nos.. xD

Én még mindig felvihogok azon az emléken, amikor megtettük, kb a homlokomat csapkodta a zacsijával xD Annyira nevettünk rajta, hogy kellett egy jó negyed óra, mire folytatni tudtuk xD

32/N

Nem kérek privit, foglalt vagyok :)

máj. 22. 15:15
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta popsit nyalni teljesen OK, de amikor pont az orromba pukizik, az azért embert próbáló.

Amúgy nem szeretem a 69-et, mert nem tudok kétfelé figyelni. Férfibetegség. Külön kinyalom, az rendben van.

máj. 23. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!