Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fordított 69-es pózról?
A pasim imád 69-ezni, de engem mindig feszélyez kicsit, hogy a popsilyukam pont az arcánál vagy az orránál van, és nem tudom igazán elengedni magam.
Gondoltam, hogy felvetem neki, hogy legközelebb inkább ő legyen felül. Akik csinálták már így, mi a tapasztalatuk: jól működik? bejön a férfiaknak ez a verzió is? :D
Nem a legjobb,legalábbis én nem szeretem!
Párszor csináltuk ,de úgy lekükdte a méretes farkát a manduláimig ,hogy csak na!
Ha kisebb lenne akkor talán....
Én férfiként írom nekem nem jön be. Én imádok nyelvel kényeztetni de csak úgy hogy ő fekszik hanyat vagy ül ilyesmi és én nyalom. Imádom látni azt mikor elmegy. Mert elmegy az biztos.
Aztán jöhet és ő is játszhat velem. De akkor már ha láttam őt elmenni nagyon felvagyok tuzelve
Nagyon szeretnék úgy 69-ben lenni, hogy a feleségem van felül. Ő valamiért nem akarja, pedig izgatna nagyon. Így már 69 is ritkán van. Én ki szoktam nyalni őt azért más pózban néha, de részéről már nem igénylem az orált.
Visszatérve rátok vesd fel a pasinak, hogy néha ő legyen felül, néha te.
Eddig minden barátnőmnél én voltam alul és ez így is marad. Soha nem volt baj abból, hogy a segglyukuk az orromnál volt ugyanis azt is szétnyaltam (hála az égnek mindannyian igényesek tiszták voltak). Egyikőjük sem problémázott rajta és nem is tolták el a fejem onnan, inkább olyan kimondatlan elvárássá vált náluk.:)
Ne feszélyezzen a dolog, normális esetben mindig te vagy felül a pasi meg alul, így kényelmesebb és esztétikusabb.
#16 Azért mert neked nem tetszik valami, ne degradálj másokat. Ahogy a te szexualitásodba nem szól bele senki, te se véleményezd mások preferenciáit.
Van aki szeret feneket nyalni. Van aki nem.
Ennyi.
Húh valami nagyon csúnyát írhattam vagy a moderátor lelkébe gázoltam,ha törölte a HSZ-om.
Megsúgom az is egy vélemény, ha valaki undorodik az ilyesmitől. A wc-t se nyalnám ki, akárhányszor mosod meg. Ti meg igen, ez van, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!