Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti milyen okból borotváljátok a farkatokat (barátnő, higiénia, kényelem, esztétika, nagyobbnak néz ki)? És akik csak trimmelitek? Miért nem toljátok le teljesen? És aki meghagyja az miért hagyja meg natúron? Nem zavar a rengeteg szőr?
Figyelt kérdés
27 vagyok, nincs barátnőm, viszont borotválkozom lent heti 2-3szor. Leginkább azért, mert pl. kondiban is szinte mindenki borotvált.
Cikinek érezném szőrösen a farkam, pedig nekem a sajátom szőrösen is tetszik. Fura tudom, de emiatt merült fel bennem, hogy kit mi motiválhat.
2023. jan. 18. 19:21
21/25 anonim válasza:
Rendszeresen borotválom, kb 15 éves korom óta. Így tetszik, így kényelmes nekem.
22/25 anonim válasza:
Nem borotválom. Szőrösen tetszik magamon, maximum rövidítem néha.
Szerencsére nincs ilyen hatalmas dzsungel, csak normál, férfias szőrzet
23/25 anonim válasza:
Nem attól leszel férfias, hogy szőr van a pöcsödön.:)
24/25 anonim válasza:
Higiénia miatt elsősorban,elhanyagoltnak érezném magam,illetve ha a barátnőmnek csupasz akkor megtisztelem azzal hogy én se legyek igénytelen :)
25/25 anonim válasza:
Középkorú nőként az én véleményem, hogy szerintem férfias, ha nem teljesen csupasz, egy kis borosta itt ott kell egy férfi testre. A hosszú bozont számomra nem vonzó, de egy kis szőr belefér, ha karban van tartva. Gondolom a nálam fiatalabb lányok jobban kedvelik, ha csupasz, biztos az ő korosztályukban az az elterjettebb, trendibb. De szerencsére ez pont egy olyan dolog, ami bármikor változtatható a saját, vagy a partnerünk igénye szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!