Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti milyen okból borotváljátok a farkatokat (barátnő, higiénia, kényelem, esztétika, nagyobbnak néz ki)? És akik csak trimmelitek? Miért nem toljátok le teljesen? És aki meghagyja az miért hagyja meg natúron? Nem zavar a rengeteg szőr?
27 vagyok, nincs barátnőm, viszont borotválkozom lent heti 2-3szor. Leginkább azért, mert pl. kondiban is szinte mindenki borotvált.
Cikinek érezném szőrösen a farkam, pedig nekem a sajátom szőrösen is tetszik. Fura tudom, de emiatt merült fel bennem, hogy kit mi motiválhat.
Azért borotválom mert egyrészt kényelmetlen másrészt nem is nagyon jön be a dzsungel a csajoknak... nekem elég nagy szőr lenne rajta.
Egyszer megnövesztettem egy csaj kedvéért.... hát q*va sz*r volt belőle kimosni a spermát miután masztiztam és telement :D
Borotválom
26 vagyok
Higiénia esztétika meg kényelem miatt.
Uszodába is a legtöbb korombelinek borotvált meg trimmelt
Nem szeretem ha a nagy szőrpamacs beizzad
Barátnőm még nincs, ezért ez nem befolyásoló tényező.
Nyáron gyakran leborotválom teljesen, de az év többi részében hagyom megnőni. Elég macerás lenne még két hetente is borotválni, mert akkor már a zacsit is kell, egy úttal az ánuszt és a fenék belső ívét is leszedem. A combhajlatban is normálisan kell kialakítani a szőrt. Tehát így elég hosszadalmas.
Nyáron viszont a kánikulában, kényelmesebb. A strandon meg hamarabb megszárad a fürdőgatyám ha nincs ott a nagy bunda.
Azért borotválom mert kényelmesebb, a partnerek is jobban szeretik, nem tetszik a szőrösség.Nem vagyok fiatal szóval nem csak a fiatalok érzik jól magukat borotváltan.
48 F
23 éves vagyok. És magamnak jobban tetszik úgy, ha le van borotválva.
Valamiért sokkal szebb, ha nem szőrös. De az se zavar ha szőrös.
Nem borotválom, nem találkoztam még olyan csajjal, akinek az jött volna be.
32F
Havonta egyszer, hogy rendezett legyen.
A heti 2-3 szori az elégé mániákusnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!