Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélés csak esztétika miatt?
Figyelt kérdés
Férfiakhoz szólna a kérdésem, akik nem egészségügyi ok miatt csináltatta meg, hanem csak az esztétika miatt.
Hagyományos urológiai helyen csinálták meg, vagy plasztikai szintű volt? Az ár nem érdekel, csak a minőség, igényesség.
Értelmes kommenteket várok, és azoktól, akik ezen túlestek. Azok, akik csak esztétika miatt csináltatták meg..
Nekem pont hogy úgy esztétikusabb hogyha rajta van és habár volt gondom vele de semmi pénzért nem szabadulnék meg tőle,nem véletlen van ott ahol. Sok negatív következménye van ha valaki leszedeti meg a nőknek sem mindenkinek tetszik. Miért akarsz annyira megszabadulni tőle?
2022. jan. 15. 16:58
2/10 anonim válasza:
Pár hónapja metéltek körül és csak is kizárólag esztétika végett mert én szeretném ha egy nőnek jó legyen a látvány és ha orálozik jobban élvezze.
Szóval én csak a csajok végett csináltattam meg. Amúgy se a szexben nem hátráltatott, se a vizelésbe. Teljes szűkületem volt még ernyedt álapotban sem ment le a bőr a makkról. És állandóan magyarázkodnom kellet a nőknek erről miközben javarészt nem is nagyon érdekelte őket, de volta ki nagyon furán nézet és elég kellemetlen pillanatok is voltak. De szerencsére többsége totálisan lesz*rta a szűkületemet. magán orvonál csináltattam meg és SANJOS nem lett a legszebb... Szóval én megsz*ptam. De most már NEM érdekel. Szó szerint. Én megtettem mindet a nőkért ez ügyben. Többet nem tudok. Nem a legszebb. Sajnálom...
2022. jan. 15. 17:03
3/10 anonim válasza:
#2: fitymaszűkület miatt csináltattad meg, ez nem esztétikai ok...
2022. jan. 15. 17:05
4/10 anonim válasza:
Nem magamnak csináltam hanem a nőknek. Mi ebben az értetetten? Nekem úgy is jó lett volna. De mit gondolnak a partnereim, hogy miért nem csináltatom meg? Stb
2022. jan. 15. 17:08
5/10 A kérdező kommentje:
A 3-as jól mondja, direkt leírtam 2x, hogy az írjon, aki csakis esztétika miatt csináltatta meg, nem egészségügyi okokból.. neked az utóbbi… de mindegy, legalább normális komment…
2022. jan. 15. 17:24
6/10 anonim válasza:
Kérdező, ha van valami kérdésed akkor írj privátba.
2022. jan. 15. 17:34
7/10 anonim válasza:
Én esztétikai ok miatt csináltattam, kb 8 éve. Őszintén elmondtam az orvosnak, hogy ezt szeretném, és megoldható-e. Megcsinálta TB-alapon, nem kellett a magánkórházi költségeket kifizetni. A tapasztalataim nagyok jók vele, szép is lett és jobb is minden tekintetben.
2022. jan. 15. 17:34
8/10 Á.Zoli válasza:
Sem vallás sem szűkület nem volt a háttérben. Egyszerűen így tetszett a forma. Magán úton végeztettem el, mindenre kitérő átbeszéléssel és minden rendben is ment.
2022. jan. 16. 06:54
9/10 anonim válasza:
Én is esztétikai okokból csináltatnám meg
2022. jan. 18. 11:21
10/10 anonim válasza:
Én a szex miatt csináltattam,teljesen más az élmény. Mindent jobban érzek,főleg hogy magas feszest kértem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!