Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti milyen okból borotváljátok a farkatokat (barátnő, higiénia, kényelem, esztétika, nagyobbnak néz ki)? És akik csak trimmelitek? Miért nem toljátok le teljesen? És aki meghagyja az miért hagyja meg natúron? Nem zavar a rengeteg szőr?
27 vagyok, nincs barátnőm, viszont borotválkozom lent heti 2-3szor. Leginkább azért, mert pl. kondiban is szinte mindenki borotvált.
Cikinek érezném szőrösen a farkam, pedig nekem a sajátom szőrösen is tetszik. Fura tudom, de emiatt merült fel bennem, hogy kit mi motiválhat.
Belegondolva heti 3szor tényleg nem nagyon szoktam. Kétszer viszont fixen, mert így pillanatok alatt le lehet kapni a borotvával. Nekem gyorsan nő, és egy hét után bár nem vészes, de macerásabb.
Ha barátnőm kérné megnöveszteném Az ilyen 1 centis szőr jól áll nekem, csak a fiatalok között fura meghagyni.

Nincs párom, inkább trimmelni szoktam a bré felett, zacsit csupaszra nyírom.
Mivel nincs nagy méretem, így a dzsungel mégkisebbnek mutatná, a teljesen csupasz pedig kisfiús lenne.
Nekem így tetszik

Én is úgy csinálom, mint a #16-os.
Hasonló okok miatt.

Én borotválom. Egyrészt amikor szőrös volt, akkor mindig tele volt a szőr szösszel, pedig naponta mostam. Meg be is izzadt. Amikor eleszőr leborotváltam csodálkoztam, hogy ez így néz ki?
Azóta nem nőtt meg mert szúr, ne legyen meleg és hát masztinál szeretem kenegetni és jobban élvezem ha sima bőrt simogatok. Nekem egy ilyen élvezeti szempont is van benne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!