Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám növelni a libidóma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám növelni a libidómat nőként?

Figyelt kérdés

Heti 6x végzek súlyzós edzést, és 2 órát kardiózok hetente.. A súlyzós edzéseket elég nagy súlyokkal végzem, magamhoz képest persze. És nem szedek semmit, nem szúrom magam, semmi ilyesmi. Úgy gondolom, hogy emiatt van 0 nemi vágyam… Hónapok óta nem maszturbáltam, és nem is kívánom. Most lett párom és vele sem kívánom úgy igazán.

Vágyaim vannak, amiket szeretnék megélni, viszont hogy is mondjam….”agyban” nem kívánom a szexet, de még az önkielégítést sem.

Esetleg tudnátok valami tippet adni, amivel növelhetném (természetes úton) a libidómat? Gyógytea vagy bármi létezik, ami segíthetne?

Köszönöm!

2023. jan. 18. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is, kezdj el maszturbálni pár naponta, ha jól esik, csak alapból nem kívánod annyira. Szerintem már ettől is meg fog jönni a szexuális étvágyad.

Aztán biztos vannak mindenféle gyógynövények is erre, de nekem ezekkel nincs tapasztalatom.

2023. jan. 18. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
keress egy türelmes partnert, aki melletted van, élvezi a társaságodat, s te is az övét, és lassan közeledhet
2023. jan. 18. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

bocs,a párom részt nem fogtam fel. Akkor ne szexet akarj vele, hanem lassan odajutni. Filmezés odabújva, stb. S mondd el neki, mi a helyzet.

10:24-es

2023. jan. 18. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vissza kell venni az edzésekből...de én nem gondolom, hogy feltétlenül emiatt van. Ez már inkább aszexualitás.
2023. jan. 18. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

NEM az edzés miatt van nyugi!

1) Nőgyógyász - labor, megnézni rendben van-e a hormonszinted.

2) Ha szervi ok nincs akkor pszichológus, mert valamilyen mentális blokk gátol.

2023. jan. 18. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Mentek a zöld kezek.

Igazából mióta ennyit edzek (alsó hangon heti 11 óra), azóta vettem ezt a változást észre magamon. Azért gyanakszom erre.

2023. jan. 18. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg tényleg az edzés az oka, mert sok energiát felemészt, fáradt vagy, már eszedbe se jut a szex.

Valszeg tényleg vissza kéne venni amúgy belőle egy kicsit, többet pihenni, de nem csak ezért, hanem mert a szervezeted jelzi hogy ez már sok.

2023. jan. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!