Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám növelni a libidómat nőként?
Heti 6x végzek súlyzós edzést, és 2 órát kardiózok hetente.. A súlyzós edzéseket elég nagy súlyokkal végzem, magamhoz képest persze. És nem szedek semmit, nem szúrom magam, semmi ilyesmi. Úgy gondolom, hogy emiatt van 0 nemi vágyam… Hónapok óta nem maszturbáltam, és nem is kívánom. Most lett párom és vele sem kívánom úgy igazán.
Vágyaim vannak, amiket szeretnék megélni, viszont hogy is mondjam….”agyban” nem kívánom a szexet, de még az önkielégítést sem.
Esetleg tudnátok valami tippet adni, amivel növelhetném (természetes úton) a libidómat? Gyógytea vagy bármi létezik, ami segíthetne?
Köszönöm!
Először is, kezdj el maszturbálni pár naponta, ha jól esik, csak alapból nem kívánod annyira. Szerintem már ettől is meg fog jönni a szexuális étvágyad.
Aztán biztos vannak mindenféle gyógynövények is erre, de nekem ezekkel nincs tapasztalatom.
bocs,a párom részt nem fogtam fel. Akkor ne szexet akarj vele, hanem lassan odajutni. Filmezés odabújva, stb. S mondd el neki, mi a helyzet.
10:24-es
NEM az edzés miatt van nyugi!
1) Nőgyógyász - labor, megnézni rendben van-e a hormonszinted.
2) Ha szervi ok nincs akkor pszichológus, mert valamilyen mentális blokk gátol.
Köszönöm mindenkinek! Mentek a zöld kezek.
Igazából mióta ennyit edzek (alsó hangon heti 11 óra), azóta vettem ezt a változást észre magamon. Azért gyanakszom erre.
Valszeg tényleg az edzés az oka, mert sok energiát felemészt, fáradt vagy, már eszedbe se jut a szex.
Valszeg tényleg vissza kéne venni amúgy belőle egy kicsit, többet pihenni, de nem csak ezért, hanem mert a szervezeted jelzi hogy ez már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!