Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem megölte a libidómat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megölte a libidómat az előjáték nélküli szexel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem mostanában rászokott arra, hogy bele a középébe és kész, vagy csak egész egyszerűen csak én adjak. Ha pedig mondtam, hogy ne elkézte az erőltetett nyakamba lihegéseket ami inkább kellemetlen volt és röhejes, mint izgató. Ezt besokalltam és szinte már nem is kívánom a szexet. A barátnőm akinek ezt elmeséltem azt mondta, ha tőlem nem kapja meg amit akar meg fog csalni. Nagyon szeretem, természetesen ezt nem akarom. Azt mondta tiszteletben tartja és visszavesz a szexmániáskodásból és jobban figyel arra, hogy én is felizguljak.
2021. szept. 16. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj! Hamarosan lovagok garmadája fog nálad jelentkezni privátban, hogy megoldják a problémád…😉
2021. szept. 16. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Ő az aki nem képes felizgatni téged , nehogy már ő csaljon meg téged.

Beszéljétek meg, mondd el ezt neki őszintén mire lenne szükséged, ha ez nem változik akkor nem nagyon van más lehetőség csak a válás.

2021. szept. 16. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Ez a házasság kicsit el van kapkodva. Úgy mentél hozzá, hogy nem tudtok a szexuális igényeitekről beszélni? Itt tartotok, hogy majd elhagy ha kinyitod a szád? Mintha kezdő tini írta volna ezt ki.
2021. szept. 16. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Nálam a "szexmánia" mellé az is társul, hogy a partner is elégedett legyen.

Amúgy ha vevők vagytok rá, próbáljatok szerepjátékozni. Hátha. Az minket nagyon beindít a párommal. Van, hogy érintés nélkül is már előjáték, és már mindketten nedvesek vagyunk ott...

2021. szept. 16. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
3: "A férjem mostanában..." kezdte a kérdező. Nyilván régen nem ilyen volt. Semmi sem örök. Mindenki változik, gyakran a hátrányára.
2021. szept. 16. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom már nem akar a kedvedben járni, eljöttek a szürke hétköznapok, gyors ürítésre vágyik és ennyi. Én nem mennék bele ebbe a "játszmába". Vagy változtat vagy vége. Soha nem lennék képes kötelességből szexelni élvezet nélkül vagy megjátszani bárki kedvéért.
2021. szept. 16. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudod vele megbeszélni, hogy nyaljon egy kicsit?
2021. szept. 16. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Van gyerek? Nincs akkor add be a válópert, a férjed tojik arra te mit szeretnél, mit akarsz, lyuknak tekint az ágyban, egy önző pöts. Lehet papíron a házastársad, de a valóságban az ágyban egy idegen veled.
2021. szept. 16. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kerestem mást és elváltam. Semmit nem kaptam a férjemtől. O előjáték csak 4-5 lökés. Az hogy nekem jó legyen bárhogy is soha nem érdekelte. De én szopjam meg anál stb.

Próbáltam megbeszélni felesleges volt.

2021. szept. 16. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy elválsz, vagy megcsalod... Egész egyszerűen nem vagy fontos neki. Ja, pasi vagyok..
2021. szept. 17. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!