Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám csökkenteni a libidómat?
Figyelt kérdés
Fél éve nem voltam senkivel. Nem is nagyon tudok nyitni az emberek felé, viszont nagyon kívánom már és nem tusom hogyan tudnám a libidomat csökkenteni.
(Maszturbálni szoktam de az sem segít már)
2019. júl. 1. 21:23
1/7 anonim válasza:
Ha nö vagy (?)!! biztosan akad jelentkezö. Akár itt is, akár én is:-)!
2/7 anonim válasza:
Ha nő vagy akkor bárkivel, ha férfi akkor esélytelen.
3/7 anonim válasza:
Mit próbáltál eddig? És ha tényleg nem segít semmi keress egy pasit :)
4/7 anonim válasza:
Ösztrogén fokozó kaják/piák, hízás. De egyszerűbb dugni.
32/f
5/7 anonim válasza:
A pasiknak a brómos teát szokták ajánlani, nem tudom nőknél működik-e.
6/7 anonim válasza:
Semmiképpen ne csökkentsd, ki tudja, hosszú távon mit okoz. Majd elmúlik, pl. 70 évesen biztos nem leszel szexgép. De ha addig szeretnél túlélni, akkor írj rám, Cicca.
28F (13 cm)
7/7 anonim válasza:
Most te tényleg csak a libidodat akarod csökkenteni, vagy kielégülni szeretnél? Mert a kettő nagyon nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!