Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Toalett-szex kedvelő lányok! Mik izgatnak? Meddig mennétek el?
Figyelt kérdés
Van már tapasztalat vagy csak vágytok rá? Adni vagy kapni szeretnétek? Mi vonz leginkább benne? Elkerülendő a prűd beszólásokat, és a nyílt kommunikáció érdekében válaszolhattok priviben is.2023. jan. 18. 00:54
62/88 anonim 

válasza:

60 vagyok.
Állat. A kevéért sexeletem 1x egy kutyával.
63/88 anonim 

válasza:

Szegény kutya.
Pasidat kellene megd.g.tni egy szamárral.
De no komment!
64/88 anonim 

válasza:

Az csacsi. És lány szopogatta a....fülét!
66/88 anonim 

válasza:

Toalett szex nagyon felizgat! Főleg ha vonzó nők használnak
67/88 anonim 

válasza:

Nehezen kapsz nőket akit izgat ez ! Talán fizetnék is hogy kielégitsék vágyaimot!:)
68/88 anonim 

válasza:

Nők nem ismerkednek ilyen témában mert félnek hogy kiderül. Sok nőt izgat persze (elég rá keresni a témára az adott oldalakon és ezer szám vannak ilyen nők) de ők rég foglaltak
69/88 anonim 

válasza:

Örülnék ha akadna ilyen hölgy )
70/88 anonim 

válasza:

69
rengeteg pasi örülne neki. 1 valaki írna nő hogy izgatja a téma és rögtön kapna 30-40 üzenetet. Na ez a másik ok amiért nem mondja egy nő sem hogy érdekli. az a baj a pasikkal hogy be vannak kattanva. Nézz meg egy szexes kérdést amit csaj tesz fel egyből ott van egy tucat válasz pasiktól hogy ők találkoznának vele (úgy hogy azt se tudják hogy néz ki). Egyszer kíváncsiságból nőként regisztráltam be egy szexes helyre és az első 10 percben kb 20an írtak és folyamat jöttek a privi kérések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!