Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Toalett-szex kedvelő lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Toalett-szex kedvelő lányok! Mik izgatnak? Meddig mennétek el?

Figyelt kérdés
Van már tapasztalat vagy csak vágytok rá? Adni vagy kapni szeretnétek? Mi vonz leginkább benne? Elkerülendő a prűd beszólásokat, és a nyílt kommunikáció érdekében válaszolhattok priviben is.

2023. jan. 18. 00:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 Papanek ***** válasza:
60%

Szeretnék kapni csajoktól pisit, kakit, de lehetetlen találni, aki meg is teszi!

46/F

2023. júl. 19. 13:14
 32/88 anonim ***** válasza:
78%
Repülőgépen csináltam, az egyik légiutas kísérő 3 órán keresztül udvarolt.
2023. júl. 27. 19:30
 33/88 anonim ***** válasza:
59%

A repülős nagyon izgi lehetett. :O

Én kapni szeretem a pisit és a kakit is a számba.

2023. júl. 29. 18:11
 34/88 anonim ***** válasza:
84%

Engem izgat nagyon is, de csak úgy, hogy én adom. Mindkét dolgot.

Fogalmam sincs miért de nagyon beindít a gondolat, hogy egy srác szájára üljek és mehet aminek kell.

Persze soha nem volt rá partner, mert azért ezzel előhozakozni elég gáz lenne. Főleg, hogy azért az emberek nagyon nagy többsége írtózik ettöl.

Meg ha lenne is partner attól tartanék, hogy szegény elhányná magát, ami viszont nagyon taszít.

20N

2023. júl. 31. 15:59
 35/88 erogeen ***** válasza:
55%

34- es!

Kaki semmiképp, de pisi jöhetne. De te sem úsznád meg...

29 vagyok.

2023. júl. 31. 17:36
 36/88 anonim ***** válasza:
57%
Nekem pisis élményeim voltak .Kakit nagyon szeretném kapni,ha lenne ilyen hölgy,írjon)43f
2023. aug. 14. 09:54
 37/88 anonim ***** válasza:
89%

Volt egy szeretőm, egy 38 éves nő. Egyszer megdugtam (jó többször) aztán miközben nyalogatta le a farkamrol a spermát (elég nagyot tudok élvezni mind mennyiségben mind amúgy) éreztem kell pisilni.

Elhuztam a száját pedig még nem végzett, aztán elindultam a mosdó felé ahol volt egy wc meg egy zuhany tálca.

Kérdezte hová sietek,mondtam pisilni kell, utánam szaladt és beugrott a zuhanytálcaba, letérdelt mondta engedjem közben nyelvel nyalta a spermás farkam alig tudtam pisilni de elindult és ment a szájába, testre arcra.

Mikor végeztem kiköpte a szájába ami maradt és szépen leszoptanyalta a farkam.

Meglepő volt. De kicsit fura is. De aztán rendszeresen karbantartottam pisivel. Kár hogy nincs most ilyen szeretőm

2023. aug. 21. 13:58
 38/88 anonim ***** válasza:
88%

Mindenre mindig lehet partnert találni. Szerintem semmi sem gáz ha mindketten élvezik.

Lehet sokáig kell keresni. Nekem annó összejött.

2023. aug. 22. 04:00
 39/88 anonim ***** válasza:

Azért jó lenne tudni hogy F / L vagy

2023. aug. 22. 04:05
 40/88 anonim ***** válasza:

Volt is már ilyen?

2023. aug. 29. 06:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!