Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Toalett-szex kedvelő lányok! Mik izgatnak? Meddig mennétek el?
Figyelt kérdés
Van már tapasztalat vagy csak vágytok rá? Adni vagy kapni szeretnétek? Mi vonz leginkább benne? Elkerülendő a prűd beszólásokat, és a nyílt kommunikáció érdekében válaszolhattok priviben is.2023. jan. 18. 00:54
51/87 anonim válasza:
Nem tudom mit kell tudni hozzá sajnos, távol állnak tőlem az ilyen dolgok.
52/87 anonim válasza:
50: hát lehet jólesne ha bevállalna vki baratnőnek. De gondolom azért szimpátia is kell nem elég csak lenyelnem amit a férfi a számba ürít. De lehet van olyan is akinek ennyitől is jó kapcsi lennék nem zárom ki. :)
53/87 anonim válasza:
Ha ez ennyire kell tuti akad. 🙂
55/87 anonim válasza:
52#
Mi kell neked ához hogy engedd egy pasinak hogy a szádba üritsen?
56/87 anonim válasza:
90-es évek vége, 2000 kezdete: minden csaj kivétel nélkül megvolt a baráti körömből (soknak voltam az esküvőjén is). Ekkoriban ha lementünk társasággal 1-1 diszkóba, szinte mindig volt idegen csajjal szopás, vagy dugás. A dugás mint a nyulak - sajnos muszáj volt sietni, érthető okokból. Ez így ment évekig a fénykoromban. Sajnos ma már közel sem vagyok ehhez. Van egy félig frigid feleségem, 2 gyerek, megkopaszodtam, és a bré se áll már úgy, ahogy elvárnám (hála a sok koksznak...)
57/87 anonim válasza:
A pisi es kaki kozott fenyevnyi kulonbseg van. Mig az elso gyerekkori elso elmenyek es nemiszervek korul forog, utobbi bizarr es necces kategoria. Ott valami beakadt a fejlodesnel es kezelni kellene, okot is feltarni.
58/87 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, mert amíg a pisilős játék tud iszonyúan izgató és bensőséges lenni, addig a kakis dolgokat eszem ágában sem jutna kipróbálni, sőt, az olyan szinten undi és bizarr számomra, hogy attól kiráz a hideg ha rágondolok.
De elfogadom hogy vannak akiknek épp ez okoz örömöt, bár nem tudom elképzelni, már csak amiatt is hogy a higiéniai oldala elég aggályos
59/87 anonim válasza:
Én kiprobalnám de még em volt rá lehetőség, fantazialtammar róla hogy egy lánnyal kölcsönös pisi szex, de nincs rá pár ér.
60/87 anonim válasza:
Megfelelő emberrel AKI VAN elégsokmindenre kapható vagyok. Sőt többre is mint a pisi-kaki...
Nem kell privát van aki lepisiljen 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!