Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, vagy rosszat jelent ha nem izgatnak fel az ilyen videók? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval, baj ha nem izgat fel az olyan videó, amelyben a lány arról beszél, hogy ohh mennyire kíván meg hogy menjek és b*sszam meg, meg stb? Sőt, ez a stílus egyenesen taszító számomra, de talán azért, mert tudom hogy mi van mögötte: az égvilágon semmi! Szerintem nincs nő, aki erre vágyna, csak azért csinálnak ilyen videókat a közönségnek, mert a férfiaknak ez kell. De tényleg ez kell? Van akit ez felizgat?2022. szept. 3. 16:51
2/3 anonim válasza:
1. Vannak nők akik erre vágynak
2. Vannak férfiak akiknek ez bejön
3. Oké, hogy neked nem jön be, mindenkinek más az ízlése.
3/3 anonim válasza:
Te hülye vagy... én ha ilyen videót csinálok valakinek az azért mert mert azt szeretném hogy keményen megdugjon...nem azért mert ezt várják el tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!