Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgatnak az extrak a szexbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatnak az extrak a szexbe mas is van igy? Tobbi lent

Figyelt kérdés

18 eves vagyok van baratnom de szexbe szinte mindenbe benne lennek es sok dolog izgat pl tobbes szex, anal, melytorok, krvat dugni, akar fiut is,

Miert van ez?

2022. szept. 1. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy nagyon jó dolog, csak nehezen találsz olyan lányt aki szintén mindenre vevő. Én is ilyen lány vagyok, mindenre rá tudnak venni. :)

Nem kell privi!

2022. szept. 1. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Nekem most nincs barátnőm, egy ideig nem is kell. Így nyilván kipróbálnék egy hármast is
2022. szept. 1. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanilyen vagyok, szerencsére a barátnőm is benne van sok dologban, most éppen egy fiúra vadászok, hogy vele is csináljam :)
2022. szept. 1. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajna engem is nagyon izgat sok minden de a barátnőm nem mindenbe van benne és jó lenne még ezt-azt kipróbálni .
2022. szept. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!