Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Középsulis lányok! Szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középsulis lányok! Szoktak nálatok bepróbálkozni felnőtt férfiak, és ajánlanak ezt-azt, hogy csináljatok velük dolgokat? Izgat/izgatna ez benneteket?

Figyelt kérdés
Szívesen fogadok megtörtént sztorikat is. Mit tettetek ilyen esetben? Arra is kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagálnának közületek azok, akik még nem voltak ilyen helyzetben. Izgató, semleges, vagy taszító számotokra az ilyesmi?

2022. aug. 10. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. aug. 10. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Igen volt hogy szopásért pénzt ajánlottak 18 évesen ,bele is mentem
2022. aug. 10. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Engem kamaszként nagyon-nagyon taszítottak az ilyen felnőtt pasik. Undorodtam már a látványuktól is.
2022. aug. 10. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Szórakozóhelyeken előfordul ilyen, néha instán is írnak idősebb fószerek.
2022. aug. 10. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Hát engem taszítana és idegesítene, ha egy ilyen idősebb fószer közelítene felém, pedig jól tudnak kinézni, de már 12-13 éves kislányként is sokat megkaptam az ilyenektől, hogy milyen jó nő vagyok, stb. pedig mellem sem volt még nagyon, csak elkezdtem nőiesedni. Így vagy úgy, de nagyon letudja ám ez rombolni az önértékelését egy tinilánynak.
2022. aug. 10. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyenre példa, több is. Engem teljes mértékben taszított, tehát udvariasan de határozottan elutasítottam a jelentkezőket. Volt aki elfogadta és utána sosem hozta fel a témát, ami egy pozitív dolog volt. Egy személynél volt az hogy muszáj volt megszakítanom vele a kapcsolatot mert nem értette a nemleges választ.
2022. aug. 11. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gyakori.

És nem, nem izgat.

2022. aug. 11. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!