Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ez mennyire tetszene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez mennyire tetszene és mennyire vennétek erre rá magatokat ha valaki kérné?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy egy lányt mennyire lenne benne egy ilyenben, és hogy ez mennyire tartozhat az extrémebb kategóriába.

Lehet betegnek számít a fantáziam, de engem ez felizgat, és még a lánynak is jó érzés lehet, nem történik vele semmi rossz ettől.

Az egész procedúra annyi hogy ő odaadná nekem a kezét, én pedig a farkammal maszírozgatnám.

Szerintem ez annyira nem kapcsolódik az erotika kategóriába és nem akkora dolog, mint mondjuk más.

A sima masszázstól nem sokban különbözik, ellenben ez egy rendes masszázs csak ez a fütyivel.

Érdekel, ti hogy gondoljátok. :)

2022. aug. 2. 00:00
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Fordított esetet el tudok képzelni, de hogy lehet a farkunkkal masszírozni egy kezet?

Feltételezem a szokottnál is fiatalabb vagy, ha ilyen gondolataid vannak.

30/F

2022. aug. 2. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem lenne bajom vele, de nehezen tudom elképzelni, hogy az masszírozza a kezemet.
2022. aug. 2. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Elég színes a fantáziám, de esküszöm elképzelni nem tudom hogy ez pontosan hogy lenne élvezetes egy nőnek...
2022. aug. 2. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha "egy fiú" veti fel akkor elküldik balfenékre. Ha a párjuk, vagy egy olyan pasi akivel ott tart a szimpátia, vágy szint hogy amúgy már ágyba bújnának akkor lehet megteszik.
2022. aug. 2. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerinted egy nő szemében egy pasi farkának a fogdosása / odanyomja a kezében az álló pélót mi ha nem az erotika világába tartozó dolog? 😅 Ennyi erővel a mutogatós szatír sem erotika, mert hogy az hozzá sem ér.
2022. aug. 2. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom elkepzelni hogy hogyan lehet penisszel kezet maszirozni?

Maximum gyengeden racsapdosni de maszirozni?

2022. aug. 2. 02:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az ha a kezemmel verné a saját farkát, tehát úgy hogy az én kezem csak markolja és ő meg húzogatja ahogy akarja.
2022. aug. 3. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!