Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mennyire tetszene és mennyire vennétek erre rá magatokat ha valaki kérné?
Arra lennék kíváncsi hogy egy lányt mennyire lenne benne egy ilyenben, és hogy ez mennyire tartozhat az extrémebb kategóriába.
Lehet betegnek számít a fantáziam, de engem ez felizgat, és még a lánynak is jó érzés lehet, nem történik vele semmi rossz ettől.
Az egész procedúra annyi hogy ő odaadná nekem a kezét, én pedig a farkammal maszírozgatnám.
Szerintem ez annyira nem kapcsolódik az erotika kategóriába és nem akkora dolog, mint mondjuk más.
A sima masszázstól nem sokban különbözik, ellenben ez egy rendes masszázs csak ez a fütyivel.
Érdekel, ti hogy gondoljátok. :)
Fordított esetet el tudok képzelni, de hogy lehet a farkunkkal masszírozni egy kezet?
Feltételezem a szokottnál is fiatalabb vagy, ha ilyen gondolataid vannak.
30/F
Nem tudom elkepzelni hogy hogyan lehet penisszel kezet maszirozni?
Maximum gyengeden racsapdosni de maszirozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!